Scudo Sports

Cube Acid 2010

Hakan Abi, bu bisiklleti kasımdan beri takip ediyorum. Bayilere soruyorum, ha geldi ha gelecek derken artık beklemekten sıkılıp başka bir markada karar kılıp Cube Acid White-red tutkumun yerine başka bi marka basmak zorunda kaldım. Hata yapmışım demiycem ama görünce anladımki gözüm hep bu bisikletletlerde kalacak diyebilirim. Napalım kısmetimiz değilmiş.

Sizin adınıza o kadar sevindimki. Haluk Abim de, sen de güle güle kullanın inşallah. Kazasız belasız mutlulukla sağlıkla. Bütün gözler üzerinizde olacak buna eminim. Tekrar hayırlı olsun, sağlıcakla kalın...

Scudo
:D hakketten süpersiniz ya şuna bak ailecek fotolar elde taşımalar :D imrendim valla bende yeni bisiklet alınca ilk olarak kadroyu alcam elime öyle kadroya bakcam :D renklerine filan he bu arada lastikler çok hoşuma gitti:D hadi kazasız belasız bol pedallar

@fatih71

Sevgili Fatih,öncelikle sevincene çok teşekkürler.Malesef bizimde başımızdan aynı olay geçti bu aracı distribitör firmalar yüzünden bizimde sabrımız kalmamıştı bizde çareyi komşu ülkelerde aradık ve elin adamı kargo nakliye havale demedi parayı gönder malı göndereyim demedi bisikletler ayağımıza kadar geldi bizde parasını kendi ülkemizde eline saydık .Buradaki firmalar bisiklete bir ayak ısmarlıyorsunda parayı gönderde malı sana kargolayım ve kargo parasıda sana ait diyor gelde geçir eşeği sudan yorum sizlerin.

@Emirhan Atasöz

Beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz.

@shadowman3

Çok teşekkür ederiz, incelikli yorumunuz için. Umarız ki herkese nasip olur bu yıllarca pedallama...

@tevfik saka

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bisikletin en özgün yeri kadro, geri kalan bütün ekipmanlar dışarıdan toplama ve birbirinin benzeri. O yüzden ilk kriter bu olmalı -bence-.

@fatih71

İçten yorumun için çok teşekkürler. Bayiler bizi sürekli sallıyorlar, hoş bir çok firma henüz 2010 sezonu ürünleri de getirmiş değil.
Bir gün bastırmış olduğun tutkun yeniden alevlenecek, bunu bilmiş ol. "Tutkuların alacağı hiçbir zaman kalmaz..."

Hayırlı olsun bol kazasız, belasız ve neşe dolu günlerde pedallamanız dileğiyle..Edirne'den de birkaç kişi almanya'dan yunanistan'a cube gettiririp oradan aldıracaklardı sonra alacak olmayınca bu sevdalarından vazgeçmek zorunda kaldılar, sizin böyle bir sorunla karşılaşmamanıza sevindim. Gümrükte takılmamış olması da sevindirici:) ee artık dağda bayırda çayırda fotoğraflarınızı bekliyoruz:)

@ali alper uyar

Sevgili Ali alper çok teşekkürler,nedemişler komşu komşunun külüne muhtaçtır.
Edirneli olarak okadarcık bir farkımız olsun.Zaten bisikletler gümrüğe takılmaz çünki zati ihtiyaçtan dolayı gümrükten muaftır.

@haluk akalın

haluk abi bizim başkan ve yaşar hocanın almanya'dan getirtilen bisikletler takıldı gümrüğe hem de yüzde 20 üstüne adam yanlış yere(ithalat ihracat yerine) gönderdiği içinde extra vergiye takıldı. 300 euro(emin değilim bu rakamdan) dan fazla olan malların hepsi takılıyor gümrüğe ama getiren birisi olursa sorun olmuyor. kargoyla falan gelirse sorun oluyor. bilginiz olsun diye söyledim:in:

Sizleri tebrik ederim. Bende aynısından sipariş verdin ve Nisan' ın ilk haftası elimde olacak. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Güle güle kullanın.
Benden size nacizane bir tavsiye, kabronun altını ve kabloların kadroya değer kısımlarını şeffaf betafixler ile kaplayın ki çizilmesin.
Saygılarımla,

@Murat Karakas

Ben ve Hakanın cubelere kavuşmamızı yazsak roman olur bu sevda kasım2009da başladı defalarca aracı firmayı aramamıza rağmen net bir cevap alamadık ve aklımızı başından alan bu sevda sonunda kendi çabalarımızla elde ettiğimiz ikiz kardeş kırmızı-beyaz ki şu an itibarıyla Türkiyenin tek 2010 acidleridir kavuştuk.Korkarımki sizde bizim gibi epey bekleyeceksiniz gibi pek tahmin etmiyorum ama inşaalah nisan ilk haftasında kavuşursunuz.

:in: Sevgili kardeşim Hakan ve sevgili kardeşim Haluk beyler.Gerçekten gönlünüz gibi yüzünüz gibi pırıl pırıl tertemiz sağlam ve ülkemizin renklerine sahip bisikletlerinizin macerasını galişinden bitimine kadar o güzel fotolardan hayranlıkla izledim.ALLAH sizlere alımlı yol arkadaşlarınızla kazasız hatasız bol pedallar nasip etsin. Paylaşım için çok teşekkür ederim.Herkese böyle güzel biskletler nasip olsun.tekrar hayırlı uğurlu olsun.:in:

(link)

Geri