Scudo Sports

Cube 2009 Mtb Bike

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Aldınızmı :S

aldıysanız bravo hayırlı olsun nediyelim......

Aldınız mı ? Birde sinirli ibaresini neden koydunuz ?

Bence almamış.Alamadığı yüzünden sinirli ibaresini koymuş.Ne kadar bunun fiyatı yahu :D

Bence almamış.Alamadığı yüzünden sinirli ibaresini koymuş.Ne kadar bunun fiyatı yahu

aynen :D:D

evet merakla bekliyor, anlam veremiyoruz =)

Bu ne güzel bi parçadır yaa :)
abi ilanı koyarken bayıldığı için bize cevap veremiyo anlaşılan :D:D:D:D

aramızda espiri yapıp kendi espirilerine gülen arkadaşlar var biraz ciddi olurlarsa cevap veririm

Aramızda en ciddi benim:D
Bisikleti aldınızsa hayırlı olsun. Özellikleri, fiyatı , nerden aldığınızı da paylaşırsanız seviniriz. Çok güzel bir bisiklet gerçekten, merak uyandırıyor.

@hasan_959

bu mesaj ne alaka hiç anlamadım. söylemek zorunda değilsin konu kitlenir gider, ayrıca insanların gülmelerine hiç bir şekilde karışmaya hakkın olduğunu sanmıyorum. ortaya TR de bulunması çok zor bir markanın bisikletinin resmini atıp susanda sensin ayrıca. forum kullanıcılarıda bunu merak ediyor haliyle.

Kimsenin Kimseyle Dalga Geçtiği Yok Eğer Aldıysanız Ayrıntılı Resim Ve Bilgilerini Paylaşınız !

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@hasan_959

şahsen beni kastediyosanız ben sizden cevap felan beklemiyodum zaten :) ;)
Bi mahsuru mu var kendim espri yapıp gülmemin? :)

bisikleti almadım arkadaşım yeni cubeyi sizinle paylaşmak istedim ama bazıları espiri yapmaya çalıştıkları için cevap yazmak istemedim burası espiri yapma yeri değil ve özellikle espiriyi yapıp kendi espirilerine gülen kişilerin yeri hiç değil ve ayrıca aramızda türkçeyi hala ingilizce gibi yazılayolar türkçe yazmayı bilen genç sayısı azalmış

bisiklet benim olsa cevap vericem benim olsa işte benim yeni cupe derdim başlıkta eğer yeni cupeyi sizinle paylaşmak bu forumda sucsa onu forum görevlisi söler

ve ayrıca foruma sizin gibi dakika başı girmiyorum biraz sabırlı olup bekleseydiniz cevap yazıcaktım ama bazı kişiler espiri manya olmuş

@hasan_959

Aslında bu tip tartışmalara girmeyi hiç sevmem ama seni iki noktada eleştireceğim. Birincisi insanların Türkçe yazma kabiliyetini İngilizce'den dem vurarak eleştirmişsin ama "cupeyi" kelimesini yazarken "yi" ekinide bir güzel sonuna eklemişsin :) Sende İngilizce'yi Türkçe gibi yazıyorsun dikkat !

İkinci nokta ise, forumun başlığı "Bisikletlerimizin Fotoğrafları" dır. Yani bisiklet kelimesinin artından "lerimizin" ekleri gelmekte. Türkçeyi doğru anlayan birisi olarak buna nasıl dikkat edemedin biraz şaşırdım doğrusu.

konuyu bısıkletlerımızın fotografları bolumune acmıssınız , eger bu guzel bısıkletı paylasmak ıstedıysenız ( guzel bır bısıklet ) bence forum cafe bolumunu kullanabılırdınız . insanlar dogal olarak sorucaklar meraklarından dolayı sızın mı degılmı dıye ,

saygılarımla

Polemik çıkarmadan daha kibar bir dille derdini anlatırsan sevinirim. Milete de fazla karışma. Çünkü konuyu yanlış yere açmışsın zaten. Ayrıca Türkçe'ne sen de dikkat et, hiç noktalam işaretin bile yok. Daha da üste çıkıyorsun....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri