Scudo Sports

CST TRAVELLER >>> CROSS (kullanan varmı?)

bendede var
çok memnunum tutuş ve akıcılık güzel ...
yagmurdada normal lastige göre çok farkediyor bence...

Scudo
ph,lamelian abi geçmiş olsun kask eldicven olmadımmı düşmek insanı eşşekten düşmüş karğuza çeviriyor :D

• Beğen
Tepkiler: otec
Bende Yeni Aldım Cross Ama Ebnimkin Ortası Düz Yanları Çıkıntılı:)

:Dbiz sadece çok sık patlamasından sikayetçi olduk ama güzel lastik

• Beğen
Tepkiler: selfpower
2 ay önce Bianchinin şehir bisikletinden söktüğüm Cst Traveller cross 1.75 lastiğini kullanmaya başladım.

http://i224.photobucket.com/albums/dd207/yeisaver/IMG_1078.jpg

Büyük bir fark hissettim asfaltta. Hem bisikletin akışı hem hız konusunda. beni en çok şaşırtan da fren mesafelerimin kısalmasıydı.
Dişli bir mtb lastiğine göre asfaltta avantajlı duruma geliyor.

http://i224.photobucket.com/albums/dd207/yeisaver/IMG_1080.jpg

Olumsuz yönleri de kaldırımdan inip çıkarken, engel aşarken, yaptığınız frene yanıt konusunda bir sertlik ve konforsuzluğun olması.
En önemli olumsuz yönlerinden biri de virajlarda bisikleti yatıracak güveni size vermemesi.
Çok memnun kaldım, bu lastikleri hem şehirde ve istediğiniz zamanda arazide çok rahat kullanabilirsiniz.

@philamelian

Biraz geç gördüm ama...
Benimde düştüğüm zemin bağdat caddesının Yeşil Bisiklet yolu üzerindeki x benzincisinin sokağıydı..Sanırım benzin/mazot/yağ karışımı bi sıvı vardı.Beni de Süpermen yapan oydu sanırım..

Beyler,
uzun bir süredir lastik arastirmasi icindeyim. Cheng shung lastikleri ucuz kategorisine hemen karsimiza cikiyor. Ancak eksileri önemsiz sayilmaz bence.
virajlarda ve islak zeminkerde sakincali gibi. Ayrica sibop birlesme yeri de cok saglam degil sanirim. Lastik bence önemli. Ben sahsen virajda kayip düsmek istemem. Michelin bunun icin kenarlara disler koymus.
Ama diger yandan sizler de haklisiniz. Iyi lastik pahali maalesef.
Az önce ALmanya"daki lastik ´fiyatlarina baktim ve sok oldum.
Buyrun, siz de sasirin...
(link)

Ya bu CSTler ii çok güzel hoş da, Tüm modellerinin adı aynı :D Benimkiler de CST Traveller All Season Compound ancak görünüş olarak fotoğrafla alakası yok.
Beyaz yanaklı bendekiler. Kanalları böyle balık sırtı değil de kare kare. Islak zemin de şimdiye dek şükür üzmedi. Kuru zeninde ise muhteşem hiç direnç yapmıyor ve sakız gibi de yapışıyo asfalta. Toprak çakıllı zeminde ise biraz sıkıntılı çok güvenmemek gerek. Özellikle taşlık yollardaki tırmanışlarda ızdırap oluyor. En ufak güç uygulmanızda patinaj yapıyor. Ama asfalta söylenecek söz yok. Ha bir diğer kötü tarafı kızakladığında araba lastiği gibi ötüyor. Tabi bu durum şapşal şapşal yürüyen yayaları uyarma da çok işe yarıyo o ayrı :D

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
aynı lastiği bende 9ay kadar kullandım, hiçbir sorun yaşamadım, yağmur kanalları sayesinde çokta iyi bi görüntü var, yol tutuşu ve sessizliği beni şaşırtmıştı, sonrasında bi arkadaşıma verdim oda memnun. ve daha ucuzu yok diyebilirim

cst fiyat aralığına göre bence gayet güzel kullanışlı bi lastik kendi kullanışıma göre tavsiye ede bileceğim bi lastik;) bol pedallı günler

Bu konuyu okuyunca ben de internette araştırdım sonunda lastiği buldum ve aldım. Umarım bu konu devam ederse ben de güzel tecrübelerimi yazabilirim.

Benim lastiğim 1.15 cst

valla o kadar da kötü lastik olacağını sanmıyorum ben şahsen

şu aşağıda aldığım salcano ng 650 ile verilen 2.1lik dişli ve yorucu lastikten kesinlikle daha iyi olduğundan eminim ve elimdeki lastikleri iyice haşat ettikten sonra buna geçicem ben de, 12ytl bunun fiyatı. Hatta içine şerit koyucam takarken ki içim rahat olsun.

(link)

yani elimdekilerden kesinlikle daha iyidir, bir de ıslak zemine uyum için lastiğin zemini kanallı dikkat ederseniz, gerçi profesyonel bisikletçilerin gözüyle tam performans nedir onu anlayamam ama bana göre ideal zemine sahip gibi altı.

Kısacası kaliteli,ucuz ama ağır.Ne de olsa MAXXiS'in yan firması...

@athletic

Bu lastiği ben de düşünüyorum, dişli lastiğe göre kat ve kat iyi olacağını düşünüyorum, şerit önerir misiniz içine? Şeritle beraber kendim takmayı düşünüyorum.

Bu lastikten beklediğim çok iyi yol tutuşu ve yolda kontrol sorunu olmaması, ve elimdeki lastikleri söküp de elden çıkardığıma değecek olması, yani o kadar enerjiyi boşa harcamamış olma isteği,

bunları karşılar mı ?

cst traveller cross kullanıyorum ben de, eski foça gezimizde yoğun yağmurlu dönüşte asfaltta hiçbir sorun yaşatmadı, ama yatarak dönüşlerde bana da güven vermiyor, kendime de lastiklere de güvenmiyorum, henüz kazasını yaşamadım denemediğim için :) asfaltta da toprak yolda da hiçbir sorun yaşamadım kısacası.

@shımano11

satmayı düsünürsen görüşelim

siz olsanın hangisini alırdınız ?
cst traveller cross mu yoksa cst traveller city classic mi

Geri