Scudo Sports

CST Traveller 26x1.15 City Classic (TEST)

Aslı Bisiklet'ten iç lastikleri (26x1) ile birlikte takımını 40 YTL ye aldım ve şu ana kadar 90 km civarı yol yaptım. Yol tutuş bu genişlikteki bir lastik için bence çok çok iyi. Asfalt kalitesi iyi olduğu sürece sorunsuz ve hızlı bir sürüş sağlıyor. Sağanak altında da denenmiştir ve ıslak zemin performansı da kötü değildir.

Scudo
CST Traveller 26x1.15'i bugün Kaçkar ve Yeşil Bisiklet'e sordum. İkisinde de yoktu maalesef. Bulabilirsem ben de almayı düşünüyorum.

1,40 lık yeni lastiklerle dün ilk deneme sürüşünü yaptım. 50psi hava var içinde ve hafif bozuk yollarda biraz sarstı ama hafif eğimli ve düz yolda çok iyi. bisikletiniz ağırsa ve hafifletemiyosanız performansınıza katkısı olucağını söylebilirim.

CST marka lastikleri Erdoganlar'da ve Delta'da görmedim, sanirim satmıyorlar.
Ankara'da "mahalle bisikletcilerinde" satılıyor ve fiyat oldukca degisken.
Esat'da bulunan Yılmaz Usta bir lastiğe 25 lira fiyat cekerken, ayni lastik Performans Bisiklet 'de (Yenimahalle) 14 ytl den alıcı beklemektedir.
Bu CST nin ana bayiisi, dağıtımcısı yok mu acaba ?

arkadaşlar bu lastiklerden bende almayı düşünüyorum biachi orion marka bisikletim var acaba uyarmı birde eskişehirde bu lastikleri nerde bulabilirim

hakan abi çok teşekkürler inceleme harika olmuş.Lastik çok güzel görünüyor ayrıca.bende almak istiyorum şu anki bisikletime.daha sonra kron aldıgımda ona takacagım.netten satın alabilir miyiz?

Bende Irc avantage pro 26*1.5 kullanıyorum dayanıklılığı çok iyi yalnız ıslak zeminde hemen kayma eğilimine giriyor ve yokuş aşağı inişlerde fren performansının güven vermediğini söyleyebilirim.
bende cst denemek isterim ama istanbulda nerde bulabiliriz,iyi günler
Alp ASLAN

bu ürünü aslı bisikletin sitesinde aradim ancak bulamadım bu ürünü izmir ya da istanbulda nerelerden temin edebiliriz

Ben de bu lastikleri uzun zamandır arıyordum. Hatta aranıyor ilanı vermiştim. Nereden temin edebiliriz acaba ? siz nereden aldınız ? (İstanbul)

@GokhanUzun

Aslı bisikletin sitesine baktım bayilerini gordum ama kendi dükkanlarını bulamadım. Aslı bisiklete nasıl ulaşabilirim ?

Hakan bak gördünmü yaptığını, herkes hastası oldu bu lastiklerin,bütün bisiklet forum cst arıyor şimdi. baktık olmuyor seninkileri verirsin arada kullanırız,güzel bilgilendirmene teşekkürler,
Alp

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Pazar günü aslı bisikletteydim (İstanbul). 1,15'lik lastik ve iç lastikleriyle beraber 17 YTL x 2 adet fiyat öğrendim.

Ancak bu lastiklerin virajlardaki yol tutuşlarından şüphe duyduğum için almadım. Bu lastikler virajlarda nasıldır?

CST 1,15'lerin virajlardaki performansı nasıldır? Konu hakkında, bu lastikleri kullananlar bilgi verebilirlermi

@soneryen

Ben bugün aldım eğer halen bulamadıysanız tandem bisikletten orjinal cst iç lastikleride beraberinde aldım. Dediğim gibi halen bulamadıysanız ve anadolu yakasına biraz aşına iseniz size tarif ederim adresi

Lastikleri bugün aldım uzun süre deniyemedim ama ilk yokuşumda ki iyileşmeyi hissetim birde bisiklete çok güzel bir hava verdi bence

Geri