Scudo Sports

Criterium du Dauphine 2017

Turu kim kazanır?

• CONTADOR

• FROOME

• PORTE

• ARU

• VALVERDE

• BARDET

• CHAVES

• TALANSKY

• KRISTOFF

• D.MARTIN

• Toplam katılım
    74
Ilk gün herkes birbirini kolladı.Yarın işler kızışmaya başlayacak...

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
Scudo
Yavrum de gent, ulussi de 3. Olmuş benim takım coştu.
akşamdan kuyruk yağı yedirmistim farkı görüyorsunuz :p

2. gün 171 km lik sıkı bir etap.Favoriler 1'09'' luk zaman kaybı ile etaba başlayacak.Bugün için kaçış zamanlamasını iyi yapan kazanır.
Yayın 16:00 Eurosport 2.
PROFIL.png

Uzun süre önde giden LUTSENKO son 3 km de yakalandı.Eski dostum VINOKUROV ona erken kaçtığı ve yakalandığı için fırçayı çekmiştir.DEMARE sprintçi azlığında etabı zorlanmadan aldı.DE GENDT sarı mayosunu,iddaalı sporcular da yerlerini korudu..

Anladimki bana yarisi izleten Sarpel. Berkem Caner uclusuymus.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
PROFIL.png

3. gün,yayın 16.00 Eurosport 2. Sprint finişi heyecanını yaşayacağız...

@cazci yine ayni adam anlatirsa heyecan meyecan yasanmaz:)

Her babayiğit o etapları saatlerce lezzetli bir üslupla anlatamaz.Caner,Berkem ve Sarper yıllardır bu işi çok iyi yapıyorlar.Çıtayı öyle bir yere çıkardılar ki kimse aşık atamaz.Öte yandan yeni insanlarında yetişmesi gerek,yeni ve farklı stillere de gelişme şansı vermeli...

• Beğen
yeni adamlar mutlaka yetişmeli, ama adam sanki kendisi zevk almıyormuş gibi anlatıyor abi. bisiklette öyle anlatılacak bişey de yok zaten. her an bir atraksiyon olmuyor. dolayısı ile anlatıcının, izleyenin ilgisini çekecek kadar heyecanlı olması veya bilgisinin olması gerekiyor.

• Beğen
Valla ben üçlüye o kadar alışmışım ki o üçünden ikisi olsa gene aynı tadı alamıyorum.

İngilizler mesela şaşırtıcı şekilde kötüler. Muhabbet sıfır. Bizimkiler ise full muhabbet, bisikletçiler için ilginç detaylar geçtikleri yerin özellikleri vs vs dopdolu bir program oluyor.

Hatırlıyorum da yıllar önce Bisiklet surmeyip ilgilenmezken bile bir yarışın sonuna denk gelmiştim ve 1bsaat izlemistim, sırf muhabbeti dinlemek adına... Şimdi hatırlıyorum sanırım cancellera kaciyordu da birileri kovalayıp son kmlerde geçmişti..

Uzun süre kaçan 6 sporcu çok iyi bir iş çıkarıp peletonun 11 saniye önünde yarışı bitirdi.500 metre daha olsa yakalanacaklardı.Son metreler "yusuf,yusuf" şeklinde geçti:D

7 Haziran Çarşamba
4. Etap ''Bireysel zamana karşı'' 23,5 km.Yayın 16:00 Eurosport 2
PROFIL.png

Bakalım 50 km/saat hızı yakalayan çıkacak mı?

• Beğen
Tepkiler: Tuars07 ve H.T
TT yarışı izleyelim derken Garcia-Pliskova maçına denk geldik iyi mi..

Roland Garros yaktı bizi bu sene zaten Federer de yok

PORTE 50.14 km/saat hıza ulaştı : 28".07' ile birinci sırada etabı tamamladı ve sarı mayolu DE GENDT in 27 saniye gerisinde ikinci sıraya yerleşti.Onları takip eden VALVERDE+ 51' , CONTADOR +1.02 , FROOM +1.04 ile sıralandılar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve H.T
Porte çok formda maşallah. Froome daha iyi bir TT performansı sergileyebilirdi, henüz en üst düzeyinde olmadığı görüldü. Fransa Turu'na kadar daha çok form tutacaktır her sene yaptığı gibi.

Giro ya göre turun ortasında "zamana karşı" etabı olmasının en büyük nedeni son gün Alpe d'Huez de finiş olması.Zaman farklarına bakılırsa gene son güne kadar taktikler öne çıkacak gibi..

Valla froome genelde sezon başı sessiz kalır ama douphne'de çok formda olurdu. Tur'u aldığı her sene douphne'yi de kazanırdı.

Bu sene kazanamazsa bayağı bir soru işareti doğar.
Sky takımı doping olarak göz altında iken performansının düşmesi daha da büyük dikkat çeker...

@cazci bugunki etap bilgilerini paylasmaniz bekleniyor. Alistirdiniz bir kere:)

@H.T ne demek...memnuniyetle:)
5. etap 175.5 km lik rölanti bir etap.Toplu finiş olma olasılığı yüksek..Yayın programı değişmezse :snzdglsn: 16:00 Eurosport 2

Takımlar birbirini kollayarak sanki toplu antrenman havasında etabı bitirdiler.BAUHAUS da 22 yaşında iyi bir sprinter olacağınının ışığını gösterdi ve etabı aldı.Sıralama değişmedi...

• Beğen
Tepkiler: H.T
Geri