Scudo Sports

Criterium du Dauphine 2017

Turu kim kazanır?

• CONTADOR

• FROOME

• PORTE

• ARU

• VALVERDE

• BARDET

• CHAVES

• TALANSKY

• KRISTOFF

• D.MARTIN

• Toplam katılım
    74

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
19.392
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bir haftalık zorlu dağlık etapları içeren tur bu pazar başlıyor.4-11 Haziran arası sporcuların kıyasıya yarışları olacak...Contador,Froome,Valverde,Bardet,Martin,Porte,Chaves,Aru,Voeckler,Talansky,Gollopin ve diğer üst düzey bisikletçileri izlemek için ekran başına:)...
Eurosport1 Pazar günü 12:00 de yayına bağlanacak(bir değişiklik olmaz umarız).

Scudo
Ben de o ara dersanede universite icin surunuyor olacagim, artik aksam incycle ozet izleriz :(

İsimler çok iyiymiş Fransa açık yayınları ile çakışmaz umarım

bir de anket ekleseydiniz keşke, genel klasmancılar için. Porte'nin çok iyi bir yarış çıkaracağını düşünüyorum.

@cazci supersin ustad. Ben de diyorum giroyla fransa arasinda bir tur olmasi lazimdi:)

Anketi de ekledim..Tahminleri alalım.,;).

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
velogames ligi kurun da şenlensin buralar. :D
porte favori, valverde plase.

@Ozan k. Kuyruk yağı forumda hazzetmediğim tiplerin diline dolanmış bir şey.Ayrıca velo games,game tronce,transformers ve benzeri mevzular bu başlıkta toplanmazsa sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu sene Valverde nin yaptıkları inanılmaz en çok onu merak ediyorum ne yapacak diye bu yaşta bu performansı aklımın bir ucunda hep acaba karanlık tarafa geçtimi diye soru bırakıyor...

@tuna07 bi gariplik var tahminimce, yüksek dişli oranlarıyla antrenman yapıyo. Çünkü aldığı sprintlerde kadansı düşük gibime geliyo. Ayrıca bazı antrenmanlarda paraşütle çalışırken fotoğrafları var :D

@Cem cm detaylı bilmiyorum ama adamın bir düz etaplarda sprinte girmediği kaldı girdiği bütün tek günlük veya haftalık turları aldı kendine sempati duymaya başladım ama hep aklımda bir soru işareti var

@tuna07 bu sene ben de iki yerde yok artık dedim. Birincisi Gaviria nın 73km\h ortalamayla attığı sprint. Ama zamanlaması çok iyiydi ivmelenen herkesin rüzgar tünelinden yararlandı. Bu bi şekilde makul geliyo. İkincisi de Valverdenin kazandığı etaplar. Bunun için de bazıları şöyle diyo ki eski hurmalar uzun vadede de tırmalayabiliyo :D yani temizse bile aslında o dönemin etkileri devam edebilirmiş.

froome formsuz valverde yi daha önde görüyorum...

IMG_20170604_160828.jpg

De Gent ilk etabı aldı.

Dosyalar

• PROFIL (2).png
    PROFIL (2).png
    23,7 KB · Okunma: 13
De Gent'in kaçışını izlemek çok güzeldi. Domont sürekli De Gent'i çalıştırdı, buna rağment De Gent'in atağına hiçbir cevap veremedi. Çok hak edilmiş bir etap zaferi oldu.

Geri