Scudo Sports

Criterium du Dauphiné 2016

Criterium du Dauphiné 2016 Şampiyonu Kim Olur?

• Toplam katılım
    86
  • Anket kapanışı .
Scudo
bir pelotonda karşılaşmış 2 inatçı velespitçi, laylayylayyy laylaylayyy :huhuu:

Aru inanılmaz kazandı,şampiyon sonuçta.

Peleton ile Aru arasındaki fark, bitiş çizgisine 2,5 kilometre kala 10 saniye iken, 1,5 kilometre kala 15 saniyeye çıktı. Çok yarış tecrübem yok ama böyle bir şeyi ilk defa görüyorum.
Aru resmen,ben tek; siz hepiniz yaptı.

Alberto Condator isme bak ya adam isimden bile kazanmayı hak ediyor:) Bu gün olmadı ama yarın contador atak yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Flash23
Bence Froome bu yıl da turun en büyük favorisi olduğunu gösterdi. Porte belli ki çok iyi hazırlanmış, umarım TDF'te erken bir sorun yaşamaz çok başlı bir rekabet izleriz.

Bu sene niyeyse froome tur'un başında kaza yapacak, qintana ile contador arasinda geçecek diye içime dogdu. Saçma şekilde bayagi bayagi inanıyorum. Froome düşmezse cok sasiracagim.

O yüzden teselli olarak froome bunu alabilir, izin veriyorum :) hadi yine iyisin froome kardeş bu kiyagimi unutma...

Bravo Pinot takıma aldığıma pişman etmedin koçum benim :)

Froome yine harikaydı be. Le Tour geliyor, Froome da geliyor :harika:

Pinot Bardet'in arkasında yata yata geldi etabı aldı arkadaş ya. Bardet resmen çekti Pinot'u. Niye buna izin verdi anlamadım.

Pinot klasik gözüne kestirdiği bir etabı aldı :) Froome şampi,hayırlı olsun :)

@H.T Bardet Pinot'yu silkelemeyi denedi en az 3-4 defa ama Pinot her zaman cevap verdi,doğru yerde atak yapıp kazandı :)

@Tolga Çelebi Pinot cevap verdi evet ama hiç öne geçip tempo yapmadı.
Bardet froome ile olan zaman farkını daha da eritebilirdi ama arkasına bakmaktan tempo tutamadı.

Contador atagini yapti.froomeun domestiklerini sirkeledi.teke tek gel dedi:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Porte'un sürekli Froome ile iletişim halinde olması bence BMC'nin liderinden öte hala Froome'nin domestiği izlenimi veriyor. Güzel bir etap oldu. Froome'ye tebrikler. Ancak daha atak daha heyecanlı yarışlar izletmesi gerek bize. Böyle bakınca son derece sıradan bir hal alıyor yarışlar. Bugünü güzelleştiren yine cesurca yapılan ataklar oldu.

VG oyununu acik ara kazandım. Froome, Porte, bardet, d.Martin ve boasson hagen takımımdaydı. Tebrikleri ö.m. ile kabul ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
Geri