Scudo Sports

Criterium du Dauphiné 2016

Criterium du Dauphiné 2016 Şampiyonu Kim Olur?

• Toplam katılım
    86
  • Anket kapanışı .
İnternet üzerinden izleme imkanı olan bir site var mı?
Edit: Tamam arada kaynamış link buldum. :)

Scudo
Canlı olarak zamanlar gelmeye başladı. Alaphilippe 12:00 ile Adam Yates'in 7sn önünde 1.liği aldı.

(link)

Etap bitince aşağı teleferikle iniyorlarmış. :komik:

http://cdn.media.cyclingnews.com/2016/06/05/1/ckljlmtweaahif3_670.jpg

Froomey erken çıkıyor o_O

yağmur yağma ihtimaline karşık erken çıkıyormuş froome.
böyle bir imkan var mı ya sporcu istediği zaman çıkabilir mi ?

Sadece başlangıç ve biriş noktaları gösteriliyor. İzlemenin pek anlamı kalmadı :(

Contador aldı. R.porte 2. C.Froome 3. oldu.

sumugunu akita akita aldi alberto :p

bu arada, contadorun yeni boyali bisikleti cok hos olmus. ayni sekilde arunun bisikleti de cok fenaa :p

Nibali varken bu Aru'da ne bulduklarını anlamıyorum. Bence Astana bir bardak soğuk su içsin Fransa turu için.(Bugünki yarışı izlemedim neden geri kaldığını bilmiyorum) Benim bu sene Fransa'yı kazanmasını gönlümden geçirdiğim adam Porte'du. Performans olarakta bugün iyi durumda olduğunu göstermiş. Benim düşünceme göre Froome'a karşı diğer rakiplerinden farklı olarak benzer yetenek ve taktikleri ile birçok kişi hesaba katmasada iyi bir rakip olacaktır. Contadorda performansı ile iyi durumda olduğunu gösterdi. Ben içlerinden biri sorun yaşamazsa Fransa torunun Froome, Contador, Quitana ve Porte arasında geçeceğini düşünüyorum.

İzleyemedim :( Contador almış ama helal olsun :)

Yalniz yeni renklerle bisiklet harika olmuş. Contador bisikletin gazına mi geldi acaba :p

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Contador fransa için gözdağı verdi resmen.

@Ali Demir

Sorma abi hd izleyince de bi garip oldum. İceri cekip disari verdi bikac kere :) en son niki terpstra'nin paris-roubaixde kurumus agziyla birlesen salyalarda birakmistim :(

arkadaşlar yayın varmı nereden ve saat kaçta izleyebiliriz

güzel finish oldu. m.ali yi anması güzel ve ince :)

• Beğen
Tepkiler: mithgor
kendi de eski boksör diye biliyorum zaten.

Yarışın son kısmında Cofidis ve katushalılar birbirlerine 3-4 kere kafa attılar, hatta birinde froome kaza yapıyormuş neredeyse, fakat hiçbir yaptırım olmadı gördüğüm kadarıyla. Bu adamların pelotonda işi ne? Yarışçıları tehlikeye atmaya böyle kolay nasıl göz yumuluyor anlamak mümkün değil. Önce Bouhanni ve Cofidis fransız diye gözardı etmişlerdir dedim ama katushalılar da karşılık vermeden duramamış. Geçmiş yıllarda Mark Renshaw'u bu sebeple Tour'dan ihraç eden ASO bu yarışçılara ne ceza verecek acaba?
(link)
(link)
(link)
renshaw'un atıldığı olay: (link)

@orhca bu yarışı ASO düzenlemiyor..

@baykuş97 Burada (link) ve burada (link) düzenledikleri yazıyor bu nedenle öyle demiştim.

Geri