Scudo Sports

Criterium du dauphine 2015

Scudo
Intxausti TDF'ye gidecekse Quintana'nın yokuşlarda en iyi yardımcısı olur.Giro'daki mavi mayonun ardından Daupheine'de üstün yokuş performansları. Froome'a gelince ne zaman ne yapacağı hiç belli değil bu adam anlık çalışıyor resmen bazen çok kötü bazen süper performanslar gösteriyor. Fransa'yı bekliyoruz :krktm:

Of of of of ne yarış oldu be! Froome aldı hem etabı hem de şampiyonluğu. Çok formda. Olsun Tejay de gönüllerin şampiyonu oldu :)

Tejay van garderen 'a yazık oldu çok çalıştı çabaladı ama sarı mayoyu son etabın son kilometrelerinde kaybetti ama önündeki adamda froome yapacak birşey yok domestikleri iyi çalışıyor ve son adamını atağını yapacağı son ana kadar kullanıp enerjisini kalan son kilometreler için muhafaza ediyor bu özellikte kendisini zaten lider yapıyor tebrikler froome TDF de görüşmek dileğiyle

(link)

Froome, Contador'a "ben Astana'nın Giro domestiklerine benzemem, Fransa'ya çalış da gel" dercesine tırmandı :)

Sakat olmazsa efsane olacak bu TDF ya, uzun zamandır bu kadar iyi yarışçıların olduğu bir yarış izlememiştim...

yoktu böyle bir final, tebrikler froome... yazık oldu TJ'e... son 3 km. muhteşemdi. Nibali'nin ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı? herneyse, iyiki seyretmişim son etabı, süperdi :) perşembe günü yeni bir 4 günlük yarış bizi bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Cem Unden abi Giro 94'ü izliyorum da az önce Abdoujaparov ilk defa kendi sebep olmadığı bir kazaya karıştı :D Leone gelip direk ona çarptı, spiker abimiz Phil bile şaşırdı :D En önde giden mavili Japarov, yanında sarılı ise Leone :komik:

upload_2015-6-28_13-43-37.png

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Geri