Scudo Sports

Creme-Echo-Solo bisiklet

Tepki
67
İsim
TUNÇ ŞENEL
Burada bir kaç konu başlığı altında fikir sordum. Kimse net bir şey söylemedi. Olmadı Donanım Haberde araştırdım yine olmadı. Pek yaygın değil sanırım bu bisiklet. Marka Polonya menşeyi ve bisiklet el yapımı. Fiyat bir miktar yüksek, ama ben renk kombinasyonunu, stil ve dizaynını beğendiğimden karartım gözümü resmini görmüş olduğunuz Creme marka Eche solo modelinin siparişini verdim (cremebisiklet intermet adresinden teknik bilgilerini görebilirsiniz).

Bisiklette Shimano Claris/Sora 2x8 sistemi var. Schwalbe Lugano Lastik ve Velo Sele kullanılmış.Bisiklet 10,6 kg. Kalite, performans, kullanılabilirlik, dayanıklılık konularında pek bilgim yok.

Biraz geç oldu ama bir ana konu açayım dedim belki kullanan ve kuşkularımı giderecek birilerini bulurum.

Hepinize sağlıklı günler. Umarım bu konu başlığı bundan sonra bu bisikleti alacak arkadaşlar için faydalı olur.

creme echo-solo.jpg

Scudo
Öncelikle hayırlı olsun, geçen başka bir başlıkta da tur bisikletini görmüştüm. O da muhteşem görünüyordu. Ne denebilir ki tablo gibi alın karşınıza seyredin :)

@tunç şenel Marka Türkiye'de çok yeni sanırım, forumda bile sadece bir kaç ay öncesinde duymuştum bu markayı, kullanıcı bulmanız bu yüzden zor olabilir. Ama çok şık bisiklet olduğu kesin, umarım siz alır ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsınız.

@Anonim ; Aslında ustalık derecesinde iyi bisiklet kullanırdım ergenlik çağlarımda :) ...Ama çok ara verdim . Özellikle şu an ki teknolojiyle üretilen bisikletleri değerlendirecek kadar bilgim yok . Ama tabii elimden geldiğince benden sonra alacaklar için bir şeyler yazacağım .Umarım pişman olmam ...

• Beğen
Tepkiler: Helen ve Volg
@tunç şenel Bu markayı gördüğümden bu yana benim gözüm takılıyor arada, bence gerçekten estetiği çok şık, el işçiliği olması da ayrı bir keyif unsuru bence. Sonuna kadar keyfini çıkarıp ve zerre kadar da pişman olmamanız ümidiyle, hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız sürüşler.

@tunç şenel Merhaba. Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Çok şık bir bisiklet. Ne kadara satın aldınız?

Nereden sipariş verdiniz acaba?
Tekirdağ'da var mı?

@Anonim ; Teşekkür ederim Ömer . Umarım dediğin gibi her şey yolunda gidecek . Hepimize kazasız sürüşler ...

@SerkanH ; Fiyat konusu aslında tam net değil . Kaporasını yolladım . Nakit mi alacağım yoksa taksit mi karar vermedim daha . Ama 2,700 - 2,900 arasında bir fiyat olacak ...

@dethagorf ; Tekirdağ da yok arkadaşım . Kırklareli'den siparişini verdim . ...Kendim de ticaretle uğraşıyorum . Bu bisiklet işi özellikle bu sene canlandı Tekirdağ da ...Yatırım yapıp bu işe girsem mi diye de düşünmüyor değilim ? ...:)Bir kaç bayilik ve servis hizmetleri artı aksesuar satışı sıcak geliyor ...Para kazandırır mı ? düşünüyorum ...

@tunç şenel

Ben bu markayı nasıl kaçırmışım yahu.. Az biraz pahalı olmakla birlikte -teşbihte hata olmaz- "gelin" gibi bisiklet..

Çok zevkle kullanacağınızdan eminim..

((Bu arada diğer modellerine de baktım şimdi, oldukça güzel))

@Mert E. ; Bende görüntüsüne tav oldun zaten ...:) Bisikletin Adrina LİMA'sını yapmış adamlar ... Tabii zevkler kişiye göre değişebilir ... Her modeli şık ... Ben Lungo modelini çok beğendim aslında ama fiyat çok aştı beni ... Sonra fiyat olarak Vinly modeli dikkatimi çekti ... Ama İnternet sayfasında bisiklet hakkında yanlış bilgi verilmiş . Vites yok bisiklette ...Arka fren yok ...Pedal çevirmeyi durdurunca makine yavaşlıyor . Bizim eski kontra bisikletlerin değişik versiyonu . Oda işime yaramadı ...3. tercih olarak Solo - yol makinesini sipariş ettim ....Umarım ; Ben siz , ve herkes bisikletlerimize zevkle ve kazasız belasız bineriz . Sağlıklı günler ...

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
@Mert E. Hocam sen bu markayı görmediysen yorum yok :)
(link)
(link)

@Groims Aslında yanlış ifade etmişim.. Markayı yurtdışı sitelerden falan biliyorum ama Türkiye'de, hele de Aslı Bisiklet ile satışta olduğunu bilmiyordum. Dolayısıyla da hiç "alıcı gözle" modellerini falan incelememiştim.

Yoksa mutlaka seçeneklerimin arasında yer alırdı.

@Groims ; bu lingte ki bisiklette çok iyi ...Ama fiyatı çok bunun ...Grup seti daha üst model sanırım .105 set kullanmışlar ...10 Vites .orta göbek tek..Ama çok muazzam makine ...Çok şık ...

Profilim de kullandığım bisiklet markasını seçeyim dedim listede dahi yok ...:)

Bu konuyu benden sonra Creme - Echo - Solo alacak arkadaşlar için canlı tutmaya çalışacağım .

Dün yani Pazar günü teslim aldım bisikleti . Sadece bir 50 m kullandım . Bugün daha uzun bir sürüş hedefliyorum .

İlk defa yol bisikletine binen biri olarak gidona alışmak zor olacak gibi görülüyor . Yine daha önce Dağ bisikleti kullanan biri olarak yol bisikleti hiç güven vermedi . Çok narin ve ince yapılı olduğundan sanki altınızda kırılacak havası veriyor . Buna da alışmak gerecek .

Bunların haricinde Bisiklet görsellerinde olduğu gibi son derece şık , kibar .Benim gibi görselliğe önem verenler mutlaka değerlendirmeli ..İngiliz kraliyet ailesiden bir prenses edası var ...

Satıcının söylediğine göre şimdilik Trakya da tek ...Türkiye de de sayılı olduğu söyledi ...Tecrübe kazandıkça daha fazla bilgi , resim , video vs paylaşacağım . Şimdilik herkese iyi bayramlar ....

• Beğen
Tepkiler: Groims
@tunç şenel Hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler. Bir görseydik en azından, bir fotoğraf falan :harika:

@Anonim Şu an iş yerimdeyim .... Bugün akşam olmadı en geç bayramın 1 . günü resim atacağım ....Yalnız sizde de oluyor mu bilmiyorum mobil cihazımdan konulara cevap yazamıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Anonim Cahilliğimi bağışla hiç anlamıyorum o tapatalk filan ...Normal FB-Yandex ' ten giriyorum foruma takip ediyorum ...Ama bazen , hatta sık sık konulara cevap yazamıyorum ...

@tunç şenel Estağfirullah, ben de kullanmıyorum ama kullanan arkadaşları görüyorum. Ben Safari kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.

@Anonim ; Sağol Ömer bende bir safariden deneyim o halde ...

Tabii dışarıda yada apartmanda tutmam mümkün değildi ...Kapalı balkonda yerini aldı ....

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    130,7 KB · Okunma: 91
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri