tunç şenel
Üye
- Tepki
- 67
- İsim
- TUNÇ ŞENEL
Burada bir kaç konu başlığı altında fikir sordum. Kimse net bir şey söylemedi. Olmadı Donanım Haberde araştırdım yine olmadı. Pek yaygın değil sanırım bu bisiklet. Marka Polonya menşeyi ve bisiklet el yapımı. Fiyat bir miktar yüksek, ama ben renk kombinasyonunu, stil ve dizaynını beğendiğimden karartım gözümü resmini görmüş olduğunuz Creme marka Eche solo modelinin siparişini verdim (cremebisiklet intermet adresinden teknik bilgilerini görebilirsiniz).
Bisiklette Shimano Claris/Sora 2x8 sistemi var. Schwalbe Lugano Lastik ve Velo Sele kullanılmış.Bisiklet 10,6 kg. Kalite, performans, kullanılabilirlik, dayanıklılık konularında pek bilgim yok.
Biraz geç oldu ama bir ana konu açayım dedim belki kullanan ve kuşkularımı giderecek birilerini bulurum.
Hepinize sağlıklı günler. Umarım bu konu başlığı bundan sonra bu bisikleti alacak arkadaşlar için faydalı olur.

Bisiklette Shimano Claris/Sora 2x8 sistemi var. Schwalbe Lugano Lastik ve Velo Sele kullanılmış.Bisiklet 10,6 kg. Kalite, performans, kullanılabilirlik, dayanıklılık konularında pek bilgim yok.
Biraz geç oldu ama bir ana konu açayım dedim belki kullanan ve kuşkularımı giderecek birilerini bulurum.
Hepinize sağlıklı günler. Umarım bu konu başlığı bundan sonra bu bisikleti alacak arkadaşlar için faydalı olur.