Scudo Sports

Crank Brothers M19 Pişmanlıktır!

Pasın görüntü dışında bir zararı var mı alet takımında?

Evde, arabada, motorda, bisiklette bir sürü takım taklavat var.
Bir kısmı yıllardır pas içinde (kötü kullanımla alakası yok), ama işlerini layıkıyla yapıyorlar hala.

Ama biraz daha dayanıklı olsaymış sizin ürün iyi olurmuş.

Scudo
@Homer Görüntü olarak kötü duruyor. Paslı bir alyen setini de sağlam vidalara değdirmek istemiyor insan. Paslanacağı hakkında en ufak fikrim olsaydı o kadar para vermezdim.

bende de aynı sorun var , yağmur yeyince oldu ama işimi görüyor :)

Benim mercedeste de silecek çalışmadı sorun çıktı arabayı Almanya ya gönderdik, keşke gönderseydin.

Konuyu hortlatıyorum... m17 modelini aldım. bence pas olduysa sıvı pas sökücü veya kola ile temizleyip kullanabilirsiniz.. paslanmayan takım pek az işlevini sorunsuz yaptıktan sonra ne önemi var..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Umtdgny Pas sökücü etki etmiyor malesef. Hala aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum.

@mfurkan İşlevinde bi sorun yoksa bence çok takılmayın..

@mfurkan
Eğer taşıdığınız çantada soğuk su da taşıdıysanız buğulanma nedeniyle çanta baya nemli olmuştur, benim durumumda oksitlenme nedeni buydu. Bu kadar paslanma olmamıştı gerçi bende. ince zımpara ve sonrasında sadece yüzeyi ince bi halde kaplayacak şekilde gres deneyebilirsiniz.

Bende de m17 yada m19 modeli olacak hafif pasli ama ben yağmurlu bir turdan sonra unutmuştum ıslak o yüzden oldu sonra kola wd 40 karışık bir işlem yaptım açıldı

2014 yılında aldım hiç üzülmezsin al paslanmaz

Dosyalar

• FF-02-3572-e3ae.jpg
    FF-02-3572-e3ae.jpg
    35,6 KB · Okunma: 47
Pek de umursamıyorum açıkçası. Turlarda işimi görsün yeter.

Geri