Ceasar Bravo
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.642
- İsim
- Sezer
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Doğal bağışıklık sizinkisi. Dadından yenmez. Aşı şu yeni çıkan güncellemelere zaten iyi gelmiyor. Yamasını yaparız ayıbettin demiş Biyontek. Hacamat güzel mevzu. Detaylı bilgim yok ama elimde bu var.269348 dosyayı görüntüleSabah dişçiye geldik, hekim panik yaptı aşınız yok mu diye(Aile hekimimden randevu alıp gitmiştim ama kendisi yaz tatilinde olduğu için aşı olamamıştım geçtiğimiz bölümlerde anlatmıştım size de
) Hekime 2 kez korona oldum diyorum hala aşısız olmaz ki ama böyle diyor, kafa gitmiş hekimde... 30 yıllık aklı başında diş hekiminin geldiği hal buysa, benim kafama takıldı şimdi: Sizce aşı mı daha koruyucu yoksa hastalığın kendisini (üstelik 2 kez) geçirmek mi? Acayip merak ediyorum gerçekten düşüncelerinizi
![]()
Hacamat öneren bile çıkabilir, temkinliyim![]()
Doğal bağışıklık sizinkisi. Dadından yenmez. Aşı şu yeni çıkan güncellemelere zaten iyi gelmiyor. Yamasını yaparız ayıbettin demiş Biyontek. Hacamat güzel mevzu. Detaylı bilgim yok ama elimde bu var.269348 dosyayı görüntüle
Azîz nesin yüzde 92 diyecekmiş ama çekinmiş. 1982 anayasasına evet diyenlerin oranı bu çünkü. Tepki çekmesin diye de yüzde 60 demiş.dünyada en çok kullanılan aşı Biontech.
2 Türk bilim insanı tarafından geliştirildi.
nedense kendi ülkemin insanı geliştirmiş, dünyaca ünlü Amerikan Time dergisine kapak olmuş, dünyaca ünlü Alman der Spiegel dergisine kapak olmuş 2 Türk tarafından geliştirilmiş diye gurur duydum.
ama bizim insanımız nankör, saygısız, duyarsız, tembel, hımbıl,%40 zeki kalanı aptal (aziz nesin demiş ).
o yüzden burda böyle saçmalıkları okumaya alışın lütfen. Çünkü olasılık %60.![]()
Azîz nesin yüzde 92 diyecekmiş ama çekinmiş. 1982 anayasasına evet diyenlerin oranı bu çünkü. Tepki çekmesin diye de yüzde 60 demiş.
Watson crick dna sarmalını keşfederken yanlarında bir kadın daha var rakip, rosalinda olabilir adı. Dna sarmalının asıl sırrını onun çözdüğünü ama bu watson crick evvel davranıp nobeli kaptı denir. Anglosakson dünyada böyle bilimsel cilveler olur. Bakın aşağıda dünya düz mü yuvarlak mı mitine ait anglosakson bilimine ait bir detay var.269350 dosyayı görüntüle
Bizim insanımız iyidir. Azîz nesinin işine gelmemiştir ama bu halk sayesinde meşhur olmuştur. Rivayet odur ki, japon bir hayranı ziyaretine gelmiş ama ayrılırken seni büyük bir yaratıcı sanmıştım ama sadece gördüğünü yazan biriymişsin sadece der. Yani aziz efendinin beğenmediği yüzde 60 (gerçekte 92) olmasa, aziz efendi de olmazdı.
Türk yaptı diye hemen şakşaklamak gerekmez. Kalp hastalıklarına kapı açtığı yönünde söylentiler var biyontek için. Aşı sever arkadaşımın babasının sınıf Arkadaşı satın uftade nin toplatıldığına dair haber paylaştığı sinovac aşısı sebebiyle 2 gün önce vefat etti. Biyontek olsa yaşar mıydı sizce? Sinovac madem geleneksel, o seri neden toplatıldı? Kimseyi aptallıkla aşağılamayın lütfen üstelik aziz efendinin gölgesine sığınıp. Olmuyor.
O yüzde kaç ise, yurtdışına kaçıyor. İyi yeyiştirisen daha çabuk gidiyor. Yanlış anlaşılmadın efendi.Yok öyle değil. Ben yanlış anlaşıldım.
Ben allahtan bu %40 var ki, içinde nice ulvi değerler var, demek istedim.
Bu %40 var ya, iyi eğitilirse, hem Türkiye yi hem dünyayı değiştirir.
Ben bu %40 a çok güveniyorum.
Bence bu %40 a bugüne kadar varlığımızı ileri götüren tüm ileri devlet adamları ve bilim adamları da dahil.
hatırlayalım: kurtuluş savaşında İngiliz mandasını kabul edelim, ingiliz gibi güçlü devlet var mıki, diyenler de Türk dü.
İyi ki öteki %40 bunları dinlemedi ve “saçmalama” dedi.
ama o %40 harici işte kafa o kadar basıyor.
İsrail'de yeni vakaların yaklaşık %50'si daha önce tam aşılanlananlardan oluşuyormuş.
(link)
(link)
İsrailde geçen ay günlük yeni vaka sayısı 10lara kadar inmişken şuan 500ün üzerine çıkmış.
(link)
(link)
Artışlar sonrası yeniden kapalı alanlarda maske zorunluluğu getirilmiş.
(link)
Aşının yan etki istatistiklerine bakıldığında çok da masum görünmüyor.
(link)
FDA 3. doz aşı başruvusunu reddetmiş ama Türkiye'de 3. doz aşı yapımına başlandı. Neden? Acaba 4. 5. dozlar da olacak mı?
Maske, mesafe, hijyene devam...
Koşer aşı olur onlar.Hehehe, onlar aşıyı yanlış oluyordur. En şeffaf bizim istatistiklerimiz, büyük ülkede 6k vaka kalmış.
Scholar ve Academia'da bilimsel makaleler var. Bigiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bu çağda komplo teorilerine inanmak komik geliyor.Sabah sabah ne güldüm yalnız 🤣🤣🤣
Adamlar aşıdeğilserikatil diye tag açmışlar Twitter'da.. Yaptıkları paylaşım da şu;
269380 dosyayı görüntüle
Bunlardan 3 ü Korona yüzünden ölmüş, birisi ise ağır Korona geçirip kanser yüzünden ölmüş.
Gerçi ben Bill Gates'in konuşmasına bakıp "nüfus azaltacaklar" dediklerinden beri gülüyorum 😁
O kadar tartışma dönüyor, hâlâ daha aşı karşıtlarının bilimsel bir karşı argüman sunduğunu görmedim. "Dünya düzdür" e doğru giden bir sürece evriliyor mesele..
... "Dünya düzdür" e doğru giden bir sürece evriliyor mesele..
"Bence" ile "sence" ile cevaplanacak bir soru değil bu. Bilim ne diyor ona bakalım:Sabah dişçiye geldik, hekim panik yaptı aşınız yok mu diye(Aile hekimimden randevu alıp gitmiştim ama kendisi yaz tatilinde olduğu için aşı olamamıştım geçtiğimiz bölümlerde anlatmıştım size de
) Hekime 2 kez korona oldum diyorum hala aşısız olmaz ki ama böyle diyor, kafa gitmiş hekimde... 30 yıllık aklı başında diş hekiminin geldiği hal buysa, benim kafama takıldı şimdi: Sizce aşı mı daha koruyucu yoksa hastalığın kendisini (üstelik 2 kez) geçirmek mi? Acayip merak ediyorum gerçekten düşüncelerinizi
Hacamat öneren bile çıkabilir, temkinliyim![]()
"Bence" ile "sence" ile cevaplanacak bir soru değil bu. Bilim ne diyor ona bakalım:
(link)
Mealen özeti: Hastalığı geçirmek de, aşı olmak da kişiden kişiye farklı seviyede bağışıklık sağlasa da mRNA aşısının daha koruyucu olduğunu söylemek mümkün. Aşının ürettirdiği antikor seviyesi, hastalık geçirmek ile bunun 20 katı arasında.
Türkiye de düzgün çalışan Cumhuriyet sonrası birçok kurum kapatıldı.O yüzde kaç ise, yurtdışına kaçıyor. İyi yeyiştirisen daha çabuk gidiyor. Yanlış anlaşılmadın efendi.