Scudo Sports

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Cevapsız sorular.. Yasaktan muaf olan çalışanlar olarak virüsle mücadelede virüse tabiri caizse kafa atan kitleyiz. Olmayalım da ne yapalım..! Olalım da neler olacak görelim..

Scudo
Adamakıllı bir yerden bilgilenelim arkadaşlar.
Gerçek bilim anlatmaya, insanları bilgilendirmeye çalışan ender kişilerden öğrenelim. Tam 45 dk boyunca anlatmaya çalışmış.
Buyrun:
Hes koduna aşı eklerler. Mecbur oluruz. Hes kodu olmayanın satış vs işlemlerini kapatırlar.çipe gerek yok cep telefonu zaten organımız oldu😂😂

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Reyiz bir suru atar gider yapti ABD'ye ardindan 2017-2018 gibi Trump ile gorsmeye gitti boeing ile anlasma yaptilar yeni ucak alimi icin. Ayni sey asi icin de olabilir elbette. Bugun Cin derler, haftaya bir ABD ziyareti yaparlar hemen ertesinde medya Cin asisini karalamaya baslar. Bunlar olagan isler Turkiye icin.
Hocam affınıza sığınarak paylaşmak istiyorum iki laf arasında yine reyize sallamışsınız😂

Kendi adıma bende karar veremedim ne olacak bitecek diye.
Merak etme dostum,anlaşılan sağlık bakanı bile daha kararını verememiş,beğenmezsek ödeme yapmayız demiş baksana :komik: (asparagas haber değilse tabi)i...................................
B35F47E4-2057-4C08-92B7-63F59E176BBE.jpeg

Laboratuvarda Çin tarafından üretildiği söylenen virüsün Çin menşeili aşısını vurulmam. Zorunlu olur, O ayrı. Bu benim kendi düşüncem...

Arkadaşlar bir çok yorum çinden gelen aşıyı kötüleyip amerikan yada avrupada üretilen aşı gelirse yaptırırım demiş.
Abd P**zer şirketinin cirosu 52.5 milyar dolar
isviçreli ro**he 44.3 milyar dolar
fransız sa**fo** 36.6 milyar dolar
bu pek beğendiğimiz bunların aşısı gelirse yaptırırız dediğimiz şirketlerin Fda ile ilişkilerini buraya verdikleri/yedirdikleri milyon dolarları üniversitelere, paralı asker doktorlara akıttıkarı paralardan kimse bahsetmemiş.
fda nın yönetiminde çalışan birçok üst düzey karar verici aynı zamanda bu ilaç şirketlerinin yönetim kurulunda, danışman görevinde yada fda dan ayrıldıktan sonra işleri hazır
özellikle bayıldığımız p**zer rakibinin ürettiği muadil ilaçın yan etkileri için özel çalışmalar yapıp fda ya milyon para akıtıp ilacın piyasadan toplatılmasını sağlamış bir ilaç üreticisi,
ben şahsen çin veya diğerlerinin pek farklı bir aşı bulduklarına inanmıyorum. Kaldıki Kısa orta ve uzun vadede yan etkileri halen belirsizliğini koruyor.
o bakımdan çok dikkatli olmak ve gözlemlemek gerekiyor
ayrıca gündem aşı iken
Soner Yalçının Karakutu kitabını şiddetle tavsiye ederim.

olmayacağım 1 yılda bulunmuş bir aşıya güvenemedim

Aşı kısırlık yapıyormuş... Ben olmuycam...

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben aşı olmam diyenlerin enfekte olmaları durumunda buşaştıracağı bir bebeği, çocuğu, eşi, yaşlı anne babası yok sanırım. Bir kendi canımızdan mesul değiliz ki. Kendi hayatım üzerine neyse de ağzı süt kokan bebeğimin sağlığı üzerine kumar oynamam.

Geri