Hes koduna aşı eklerler. Mecbur oluruz. Hes kodu olmayanın satış vs işlemlerini kapatırlar.çipe gerek yok cep telefonu zaten organımız oldu😂😂Adamakıllı bir yerden bilgilenelim arkadaşlar.
Gerçek bilim anlatmaya, insanları bilgilendirmeye çalışan ender kişilerden öğrenelim. Tam 45 dk boyunca anlatmaya çalışmış.
Buyrun:
Hocam affınıza sığınarak paylaşmak istiyorum iki laf arasında yine reyize sallamışsınız😂Reyiz bir suru atar gider yapti ABD'ye ardindan 2017-2018 gibi Trump ile gorsmeye gitti boeing ile anlasma yaptilar yeni ucak alimi icin. Ayni sey asi icin de olabilir elbette. Bugun Cin derler, haftaya bir ABD ziyareti yaparlar hemen ertesinde medya Cin asisini karalamaya baslar. Bunlar olagan isler Turkiye icin.
Merak etme dostum,anlaşılan sağlık bakanı bile daha kararını verememiş,beğenmezsek ödeme yapmayız demiş baksanaKendi adıma bende karar veremedim ne olacak bitecek diye.
Merak etme dostum,anlaşılan sağlık bakanı bile daha kararını verememiş,beğenmezsek ödeme yapmayız demiş baksana(asparagas haber değilse tabi)i...................................250297 dosyayı görüntüle
Aşı olmayan bisiklete binemeyecek diye khk çıkarsa görürsün hocam.Laboratuvarda Çin tarafından üretildiği söylenen virüsün Çin menşeili aşısını vurulmam. Zorunlu olur, O ayrı. Bu benim kendi düşüncem...
Hocam affınıza sığınarak paylaşmak istiyorum iki laf arasında yine reyize sallamışsınız😂