Scudo Sports

Çorum

Selamlar ben Semih , 35 yaşında acil tıp teknisyeniyim . Galiba 3 yıl önce yine böyle bir tanışma mesajı atmıştım . Carraro cr 032 bisiklet alıp bu işe gönül vermiştim. Lakin emanet verdiğimiz bisikleti geri alamadık ve tadına doyamadan hevesim kaçmıştı . Taki bir ay öncesine kadar yeniden bisiklet alma isteğim depreşti. Dün itibari ile Yine Carraro cr-cx giro bisiklet aldım . Bayağı araştırıp kendime uygun olan bu oluğunu düşündüm , yollarımız iyi değil ama yarış bisikleti biraz Mtb biraz yol bisikleti karışımı ve tiagra set ile gönlümü çaldı. Nasip olursa pazartesi elimde inşallah. Tekrar pedallamak şahane olacak ... saygılar

Dosyalar

• IMG_0426.PNG
    IMG_0426.PNG
    35,9 KB · Okunma: 20
Scudo
Merhaba ben Erkin 13 yaşındayım ve bir ekip arıyorum. Çorum'dan herhangi bir başlık bulamadım o yüzden bu konuyu açtım. Çok büyük ihtimalle bu yaz için ekip arıyorum. Katılmak isteyenler aşşağı tarafa yazabilir.

Henüz herhangi bir parkurumuz yok ve şu an tek kişiyim : (

Merhaba ben Erkin Sönmezer. Çorum'da yaz için sürüş yapacak bir ekip arıyorum. 13 yaşındayım ?

@ErkinS.

Çorum Bisiklet Tutkunları var. Facebook'ta grubu var. Oradan bakabilirsin.

Kısa mesafe ve sosyal sorumluluk projeleri gibi ıvır zıvır işlerin turlarını yaparlar. Tavsiye ederim. Senin gibi ortamcı bisikletçiler için birebirdir.

Başlık gündeme girsin. Forumda Çorum'un adı yürüsün. Sevaptır. ?

@MUSA Ç.
Çorum dünyanın merkezi olduğu için kıskanıyorlar tabii.
Bir de ihracattaki liderliğimizi çekemiyorlar.
Olur öyle şeyler, fazla kafaya takmamak lâzım.
Gündemlerden düşmüyor Çorum!

Benim üst kat komşum Çorumlu. Memlekete gittiği zamanlar bana leblebi getiriyor hep. Yozgat başlığı varsa onu da şahlandıralım. Askerlik arkadaşım vardı Ali İhsan onu da çok severdim.

Evet, Çorumlular toplanıyor dediler, geldik, ne yapıyoruz, tur mu var burdan Çorum'a?? :D
@Ali Kılıç 35.5 soyadı da tutuyor, yoksa biz?? o_O
Bisikletforum'dan yeni hizmet, birbirinden haberi olmayan akrabaları buluşturuyor :komik::komik:

• Hahaha
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Benim üst kat komşum Çorumlu. Memlekete gittiği zamanlar bana leblebi getiriyor hep. Yozgat başlığı varsa onu da şahlandıralım. Askerlik arkadaşım vardı Ali İhsan onu da çok severdim.

Yozgat başlığı arama çalışmalarım an itibariyle başlamıştır.
Çorum-Yozgat ebedî rekabeti buraya da sıçrarsa forum şahlanır elaaam.
Evet, Çorumlular toplanıyor dediler, geldik, ne yapıyoruz, tur mu var burdan Çorum'a?? :D
@Ali Kılıç 35.5 soyadı da tutuyor, yoksa biz?? o_O
Bisikletforum'dan yeni hizmet, birbirinden haberi olmayan akrabaları buluşturuyor :komik::komik:

Yahu bu forum ne yapsa yaranamıyor kimseye. Bedevadan akraba bulma hizmeti veriyorlar daha ne olsun. ?????

@MUSA Ç. Aynen öyle hemşerim :harika: Yazları sık sık geliyoruz Şile'ye ailecek. İlk Şile'ye gelişimde uğrayacağım inşallah. Çalıştığın restoranın adını burdan veya özelden yazarsan memnun olurum.

Allah Allah sitedeki tek Çorumlu değilmişim bea :koptum:
Yozgat'ı görmesem yazmaya da eriniyordum hee :)

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
@Hakan1969 @Mad Buddha Çorum tüm dünyaliların direk, Çorum dünyanın başkenti ,kocaman tabelasıni bile astık :koptum:
Hakan Çorumlu musun

• Muhteşem
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@necmeddin o kadarını yapmamış olun noolur. çorumun dünyanın merkezi olduğuna inanılıyor ya. lafın bittiği mertebedeyiz..😁
evet..merkez..

Geri