Scudo Sports

corratec X-vert S02 vs. SCOTT VOLTAGE YZ 0

edy

Üye
Tepki
2
Herkeze tekrar merhaba:D arkadaslar sizin tercihiniz nedir biras trials bras mtb:p acikcasi her ikisi icinde hangisi daha uygundur siz olsaydiniz ne secerdiniz biligilerinizi paylasmanizi bekliyorum.
tesekkurler...:rolleyes:

Scudo
işin içinde trial de varsa bence scott şu an kullandığım corratec i almadan önce scott'u incelemiştim trial için ideal gibi duruyor daha profesyonel yorumlar olur sanırım ama ben amaca göre scott derim kadrosu trial e daha müsait gibi

banada oyle geldi ancak bide sizlerin yorumlarini merak ettim.Yani soyle bsey daha var sadece trials icin uygun olamasin mtb de yada hafif arazide falan surerken cok zorluk cekermek istemiyorum.cok mu sy istiorm acep=))

bence scott bu isteklerine karşılık verebilecek bir bisiklet ama trial olayına çok fazla ağırlık vermiceksen corratec'i düşün derim sevgiler:)

valla acikcasi cok fazla ustune dusmeyi dusunmuyorum ancak nasi diyim bi bunny hop vs.vs. yaparkende rahat olmak istiorm daha estetik,daha rahat.Mtb dede hakkini vermek ve karsiligini almak istiyorum=)))

Trials için kesinlikle Voltage.
Voltage kullanıyorum ve Trials yapıyorum.Aynı zamanda Ultra maraton kategorisinde de biniyorum.
Xc binişi için X-Vert daha uygun ama bu demek değil ki Voltage ile Xc yapılamaz diye.
YZ 0 ile her 2sini de yapabilirsiniz.

peki voltage rahatmi sizce yoksa corratec mi benm gonlum voltage den yana ancak aldigim sey ucuz olmaycak sora pisman olmak istemem...

Rahatlık görecelidir, fakat hem trials yaparken rahatım (üst borusu kısa olduğu için, açıları akrobasiye özel yapılmış) hem de arazide, uzun yolda da sorun çıkarmıyor.
Xc yarışına da girdim.Memnundum.Tabi 2kg luk çok sağlam bir street kadrosu ile 1.5kg luk Xc kadrosunun arazi yarışındaki verimi ve tepkileri farklı oluyor ama tecrübe ile bertaraf edilebiliyor.Bir de bildiğim kadarıyla sen yarışmayacaksın.
Uzun yolda ise üst borunun kısalığı olumsuz etki veriyor fakat uzundan kastım 150km ve üzeri gibi mesafelerde.Onu da uzun boğaz kullanarak aşabiliyorsun ki kolların uzun değilse ona da gerek yok.

Ewet yarismayi dusunmuorm .Peki ekipman olarak ne dusunuosunuz.Sanirim hemen hemen ayni durumdalar gibi bide voltage nin suspansyonu hakkinda biras bilgi verirseniz cunku pek anladigim soylenemes:D...

Geri