Ö ömer çöllüoğlu Üye Kayıt 9 Kasım 2010 Mesaj 4 Tepki 3 Şehir Ankara 9 Kasım 2010 #1 Arkadaşlar ben bisiklet işinde çok yeniyim. Hafta sonu başlıktaki bisikleti satın aldım. Sizce iyi bir tercih midir? (link) Selamlar.
Arkadaşlar ben bisiklet işinde çok yeniyim. Hafta sonu başlıktaki bisikleti satın aldım. Sizce iyi bir tercih midir? (link) Selamlar.
T Tayyip.Öztürk Daimi Üye Kayıt 22 Şubat 2010 Mesaj 213 Tepki 22 Şehir İstanbul\Sultanbeyli 9 Kasım 2010 #2 Bence mükemmel bir başlangıç yapmışssınız, hayırlı uğurlu olsun, bol pedallamalar...
akifberkant Forum Bağımlısı Kayıt 3 Temmuz 2010 Mesaj 1.234 Tepki 1.545 Şehir -Kırklareli-İstanbul Bisiklet Salcano 9 Kasım 2010 #3 Bence de müthiş bir başlangıç yapmışsınız, çok iyi bir seçim, hatta başlangıç için fazla bile. Güle güle kullanın.
Bence de müthiş bir başlangıç yapmışsınız, çok iyi bir seçim, hatta başlangıç için fazla bile. Güle güle kullanın.
Mansur KHASSANOV Daimi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 260 Tepki 111 Şehir Ankara, keçiören 14 Kasım 2010 #4 Hayırlı olsun, başlangıç bisikletiniz bu ise helal olsun! nazar değmesin, kazasız keyifli sürüşler... P.S. Bu konuya fotoları ekleyin ve 'bisiklet fotoğrafları' bölümüne taşıyın.
Hayırlı olsun, başlangıç bisikletiniz bu ise helal olsun! nazar değmesin, kazasız keyifli sürüşler... P.S. Bu konuya fotoları ekleyin ve 'bisiklet fotoğrafları' bölümüne taşıyın.
M.Burak KARADAĞ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 2.643 Tepki 1.865 Yaş 31 Şehir İstanbul, tatil dönemlerinde Ankara Bisiklet Carraro 14 Kasım 2010 #5 Başlangıç buysa profesyonel e geçis yapınca ne olur bilmiyorum