Scudo Sports

Corratec X-Vert S 01 Fox XT XTR Mavic Ritchey Karbon

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.955
KADRO : Corratec X-VERT S.01 M
ÖN AMORTİSÖR : FOX F100
ARKA AKTARICI : Shimano XTR
RUBLE : SRAM PG 980
ÖN AKTARICI : Shimano XT
VİTES KOLLARI : Shimano XT
ZİNCİR : Shimano XT
AYNAKOL : Shimano XT
FREN ÖN / ARKA :AVID JUICY 5 HIDROLIK DISC
JANT SETİ ve GÖBEKLER:MAVIC CROSSRIDE DISC
PEDALLAR :Crank Brothers Candy SL
GİDON : Ritchey Carbon WCS
BOYUN : Ritchey Carbon WCS
FURÇ TAKIMI :Ritchey Carbon WCS
SELE BORUSU :AFC ST TUBE
SELE : FIZIK PAVE SPORT
SELE KELEPÇESİ :Hope
LASTİK :MAXXIS Maxxlite 310

Kargo PTT İLE BENDEN
FİYAT:3300 TL.

İyi seyirler.

Scudo
Murat abi kolay gelsin ,

İyice baktım ama göremedim heralde. Ağırlık nedir ?

keşke birmilyarım daha olsaydı alasım geldi :) ralli arabası havası verio bu kadro her baktıımda bana

Parçalarla kadronun renk uyumu mükemmel olmuş. Nazar boncuğu gibi maşşallah.:) Alana şimdiden hayırlı olsun...

iyi satışlar corratec x-vert 04 kullanmaktayım hafifletmeye gitmeyi düşünü yorum sizden ricam neler yapabilirim tavsiyeniz nedir sizde bana uygun parçalar varmı birde karbon amasörsüz düz maşa takabilirmiyim şimdiden teşekkür

valla sizin bisikletteki donanımı ve bütçenizi bilmediğim için birşey söylemem çok zor.

İlan günceldir.

Murat abi Bisiklet Çok Güzel Olmuş Alana Şimdiden Hayirli Olsun İy Satişlar

abi bu ne bıcım bır makınaa :s beeee aglıyıcam walla cok guzel ben face dede warım sendee ogulcan kaan ünsal diyee bakarsın

ulakeşke param olsa hiç kaçırmazdım alacak kişi çok şanslı.

Kadronun ebadı M olduğuna göre 1.80 boyunda birisi için uygun mudur acaba? daha önce Corratec kullanmadığım için M neye tekabül ediyor tam kestiremiyorum..

murat abi kolay gelsin iyi satışlar bu rıtchey carbon gidon gidon boğazı sele borusu furç takımı nereden temin edebilirim soruşturuyorumda öle bi bilgi verirsen sevinirim

3 hafta önce sıfır Giant XTC aldım. Fiyatın buralara geleceğini bilseydim. Kesin bunu alırdım. Değeri istendiğiniz fiyatın çok çok üzerinde bir bisiklet. Kadrosu da tam bana göre , çok üzüldüm doğrusu. Neyse kısmet diyelim. Hayırlı satışlar.

bisiklet satıldı,yeni sahibine hayırlı olsun.

Geri