Scudo Sports

Corratec X-Vert Road

Scudo
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Şimdi cevaplara gelirsek:
@qweasdzxc
Valla ne sen sor ne ben söyliyim, hesaplamadım ama hakkaten baya bi para ve emek akıttım. Hatta para ve emeğin yanında pek çok parçayıda yurtdışından getirttiğim için gelicek mi gelmicek mi diye stres de yaşadım. Yani anlıcağın hem ekonomik, hem fiziksel, hem de ruhsal her açıdan yıprattı beni ama herşeye değer :D

@tns
@bisikletletçi52
Ağırlığını pek çok kişinin daha merak ettiğini tahmin edebiliyorum ama o kadar karbon komponente rağmen malesef umulan kadar düşük değil, net: 10.0kg. Corratec mühendisleri alüminyum bir hardtail kadroyu bu kadar ağır yapabilmek için oldukça uğraşmış olmalılar :D çünkü her ne kadar kendim bizzat tartmadıysam da netten öğrendiğim kadarıyla bu kadro 2000-2150gr civarı bir ağırlığa sahip.Bu ağır kadronun üstüne yine Corratec'in stock jantseti ve Magura Julie frenler de eklenince bundan daha düşük ağırlığa inemiyorum. Ama şimdilik.. :D

cok guzel olmus ozellıkle lastıkler cok hosuma gıttı :) ama sazla ınce degıl mı sehır sartları ıcın. ınş. sorun cıkarmaz
kazasız surusler dılerım

• Beğen
Tepkiler: Emre TAŞCAN
ya maşaya bitim türkiye içindenmi yoksa dışardanmı temin etiniz acaba maşa felaket biirde ayıp olmasa maşaın fiyatını söylerseniz teşekür ederim

@kont26

Teşekkür ederim, furş yatağı Cane Creek

çok enteresan ve güzel bisikletin var zaten yakından da görmüştüm ;)
ve hiç kirlenmiyor, her zaman tertemiz :D

alem kompenentine hayran:eek: :eek:
ben; km saatine :D :D

• Beğen
@otec

Ahahah alemsin abi ya koptumm.. :D :D

Süper bir bisiklet,malzemelerdeki seçimin gerçekten de çok iyi. Yalnız ben bizim buradaki yollarda kulansam onu ön tekerim ve maşam kesinlikle bi mazgalın içinde kalır,tabi bende o sırada bi hastanede :p
Yeni yılda bu mükemel bisikletinle sana kazasız sürüşler dilerim...

Güzel bir bisiklet.Özellikle kadronun rengi çok hoş.Güle güle kullanın.

• Beğen
süper olmuş bence güle güle kullan

• Beğen
lütfen resimlerinizi küçük ebadlı atınız

@Technetium

İlk sayfadaki 2 fotoğrafın server'dan silindiğini görünce, diğerleriyle aynı büyüklükte tekrar koymak istemiştim. 1024x768'lik resimler çok ta büyük olmasa gerek ama...:rolleyes:

(link) (link) (link) (link) (link)

(link) (link) (link) (link)

(link) (link)

Forum kurallarını okursanız resim ebadlarının 640 x 480 ebadlı atılması gerektiğini görürsünüz.

İlk sayfanızdaki resimleri attığınızda kimse görmemiş 1024 ebadlı olduğunu, ben gördüğümde de çok vakit geçtiği için size karşıda olmasın diye silmedim.

Resimlerinizi bu kadar küçük atmanıza da gerek yok 640 x 480 ebadlı olabilir.

Kolay gelsin.

• Beğen
Geri