Yener ER
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 801
- Bisiklet
- Specialized
Bir süredir ince lastik ve sabit maşa ile şehir bisikleti tarzında kullandığım bisikletimi, single-gear topladığım için parçaladım ve artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum.
Corratec Super Bow Trail M size kadro : ufak tefek çizikleri olmasına karşın gelen olarak oldukça temiz bir kadrodur. Furç seti ve sele borusu üzerindedir. Hem V fren hem de disk fren uyumlu bir kadrodur. Dileyen olursa kadroyu benim kullandığım mosso sabit maşa ve gidon boğazı ile birlikte verebilirim.
Mavic Cross Ride Jant Seti : Aynı kadroda kullandığı jant setidir. Hiçbir sorunu olmadığı gibi, çok fazla arazi görmüş bir jant degildir. V fren uyumludur. İstenirse benim kullandigim ve resimde de görülen 26 X 1.15 ince lastikleri ile birlikte verebilirim.
Mosso Sabit Maşa : Hem V fren hem de disc fren uyumludur.
Maşa hariç kadro 550 TL, maşa dahil 650 TL.
İç ve dış lastikler hariç jant seti 300 TL, lastiklar dahil 375 TL.
Tek maşa 150 TL
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Corratec Super Bow Trail M size kadro : ufak tefek çizikleri olmasına karşın gelen olarak oldukça temiz bir kadrodur. Furç seti ve sele borusu üzerindedir. Hem V fren hem de disk fren uyumlu bir kadrodur. Dileyen olursa kadroyu benim kullandığım mosso sabit maşa ve gidon boğazı ile birlikte verebilirim.
Mavic Cross Ride Jant Seti : Aynı kadroda kullandığı jant setidir. Hiçbir sorunu olmadığı gibi, çok fazla arazi görmüş bir jant degildir. V fren uyumludur. İstenirse benim kullandigim ve resimde de görülen 26 X 1.15 ince lastikleri ile birlikte verebilirim.
Mosso Sabit Maşa : Hem V fren hem de disc fren uyumludur.
Maşa hariç kadro 550 TL, maşa dahil 650 TL.
İç ve dış lastikler hariç jant seti 300 TL, lastiklar dahil 375 TL.
Tek maşa 150 TL
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)