Scudo Sports

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

Hatırladığım kadarıyla son delta abant gezisine geldiniz. Fakat yine hatırladığım kadarıyla böylesi üst bir corratec i görmedim. Yani diyeceğim, şöyle çıplak gözle bir görmekte en azından yarar var. Cici cici yapayım biraz :D

Scudo
@Dinamo

Haklısınız.En son delta abant turundaydık ve bu bisikletle katılmıştım.Pazar günü de delta bisiklet/istanbul şubesindeydim akşama kadar.kısmet:rolleyes: :)

bisikletin çok güzel,güle güle kullanmanız dileğiyle,bol pedallamalar...

;)

Abi ya, sen bu canavara hiç binmiyormusun nedir? :rolleyes: Ne zaman görsem, zerre kadar toz yok üzerinde :D

hayirli oldun murat bey cok guzel gorunuyor iyi pedallamalar

@H.Okyay

Canavara günaşırı biniyorum.Aşağı yukarı 45 km kadar.Bu günlük rakam.İşe gidip gelme mesafem de bunun dışında.

İller arası turları kaçırmam.Ama yarışmıyorum tabii.Bisikletin temiz kalması belkide bundan.

Aslında bir mtb yi silmek,temizlemek hiç bana göre değil.Çamuru tozu su birikintilerini çok severim.

İnanır mısın geçen hafta işyerime gelip bisikletin o halini gören bir bisikletçi arkadaşın ısrarıyla bisikleti sabunladım ve o fırsatta resimledim..;)

@UMUT34

Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Murat REİS

---
Haşim iyi sordun ve güzel bir açıklama geldi!..
Plaj kumunda bisiklet sürmeyi hiç denediniz mi? Alakasız bir soru gelebilir ama insan böyle bir fırsat yakalarsa bence bunu demek isteyecektir diye düşünüyorum.

demek mi, denemek mi isteyecektir?burasını anlamadım:rolleyes:

@Murat REİS
Demek = Denemek,
özür hatalı yazmışım...

ok estağfurullah.

Plaj kumunda değil ama geçen şubat ayındaki abant turunda sıfır görüş mesafesinde ve dize kadar kar üstünde binmeyi denedik:)
O gün plaj kumunu tercih ederdim sanıyorum:)

@Murat REİS

Evet yani o koşullarda kumda gidebilme olasılığı daha bir gerçekçi kalır kesinlikle.
Aslında kumda gidebilmek için sanırım önce güçlü pedal basmak ve biraz hızlı olmak gerekir diye düşünüyorum, tabii sabit doğrultuda da olmak gerek, dönüş yapılırsa düşmek epey olası bir de son olarak kumun sertliğine bağlı tabii... Denemek keyifli olabilir.

Ama sonuç olarak sürüş olarak kimsenin tercih edeceğini sanmam, fantazi olsun diye artık.:rolleyes:

@Murat REİS

O halini bizim de görme şansımız varmıdır Murat abi? Merak ettim de :D

@Dinamo

Senin aynakoldan niçin çatır çutur ses geldiği şimdi anlaşıldı Sinan :rolleyes: :)

Kumsalda bisiklet ha :cool:

@Murat REİS

@H.Okyay

Haşim inan çözemedim bu işi, güzel bir yağlama yaptım şuan ses yok. Yağ azalınca çıkacak diye düşünüyorum bakalım gözlemleme de, bir de Admin arkadaşımız Halil Öztürk güzel bir noktaya temas etti, onuda mercek altına alacağım, yani şuan muamma devam.
Kum olayına gelince abi baktın zora kaldın bisiklet katır gibi gitmiyor. Hobaa at kendini sıcak kumlara, oradan serin sulara... artık ordan sonrasını bilmem.:D

Bu arada Murat Reis bisikleti temizlememek konusunda daha bir hevesli yaa aklıma ismi lazım olmayan bir arkadaş geldi. Kendisine buradan selamlar o bilir kendini Bu güzide arkadaşın Cannondale lefty si var ve arkadaş 2 ay hiç temizlememiş bisikleti doğrusu bu bana garip gelmişti ama şimdi anlıyorum Murat REis in mesajında sonra durumu. ;)

murat bey bisikletiniz olağanüstü olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim

Murat Reis senin Beyaz "(link)" set benim bisiklete de güzel yakışır kanımca.
http://www.bikeandoutdoor.com/uploaded/urun/big_new-image_1163754831.jpg
Fikrini alsam, ne dersin?

Ooo evet.Bu jant seti sizin bisiklette de gerçekten çok güzel durur.Fakat diyelim ki bu jant setini bisiklete taktık.

Akabinde maşayı da sid wc veya fox gibi beyaz bir maşayla değiştirmek arzusunda olacağınızdan eminim.:)

@deniz çelik

Çok teşekkürler.

@Murat REİS

Bunun sonu yok ki Murat abi. Değiştir babam değiştir :D
İnsanoğlu işte, her zaman daha fazlasını istiyor :rolleyes:

@Murat REİS

Hmm hakkınız var, bunu düşünmemiştim. Zaten sizde sanırım bu yüzden sid' den fox a geçiş yaptınız ve çok yakışıklı olmuş.

@H.Okyay

KEsinlikle haklısın Haşim, maalesef öyle...

Geri