Scudo Sports

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

Scudo
Abi fazla söze gerek yok on numara bir bisiklet gerçekten maşallah.ALLAH kazadan beladan korusun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah

bisiklet hayırlı olsun 30 yıldır bisiklet sürüyorum gecen yıl corrratec aldım karbon ben parcalarını degiştirdim 9 kl düstü bisiklet sürerken hic bu kadar rahat giden ve hızlı giden bir bisiklete binmemiştim benim daha evel gıant xtc yarı karbon bisikletim vardı o corratec yanında cok hantal bısıkletının degerını bıl

Ahh ah boyuma göre yapsalar ben de çekeceğim altıma böyle bir karbon corratec :)

abi hakkaten güzel be REİSİMİZE yakışır...

corratec in kadrolarına bayılıyorum. Çok güzel tasarlıyorlar. Allah tasarımcılarına kaza bela vermez inşallah :)

çok teşekkürler arkadaşlar.sağolun eksik olmayın.

ÇOK GÜZEL MAKİNA GERÇEKTEN.. CANAWAR GİBİ.. HAYIRLI OLSUN.. BOL PEDALLI GÜNLER

kesilikle çok güzel bir bisklet .Hayırlı uğurlu olsun . Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Ancak aklıma takılan bir soru var . Sanırım ön rotor 180 mm . peki 180 lik bir rotor Sid Team maşayı zorlarmı zorlamaz mı? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler .

Murat o maşa en kısa zamanda beyaz bir world cup olmalı. Uyum tam olur. Hayırlı olsun.

@gurol

Gurol abi selam.

Bu günlerde tamda bir sid wc arıyordum.Benim team ile takaslayacak bir arkadaş bulamassam sıfırı olacak mecbur.

teşekkürler.

Geri