Scudo Sports

Corratec Revolution Race CR

@Balkır Şimşekkan

tesekkurler ılgınız ıcın sanırım benım butceyı bıraz asar.2500 tl cıvarındakı modelerıne yoneldım sımdılık:)

Scudo
@kemal zengin

O fiyatlara çok güzel SUPERBOW modeller var 2000 tl ye

(link)

ve 2900 tl ye de aşağı lişnkteki var

(link)

lütfen yakından bir gör bu modelleri geometrisi çok güzel bisikletin kadrosu çok cool duruyor ben 2900 tlye 2. linktekini almaya gitmiştim carbon kadroya tav oldum ama sen al onu bence

Gerçekten iyi dileklerinize çok çok teşekkür ederim bazı parçalarla biraz biraz oynıyacağım, gene fotoraf çekip buraya koyarım :)

bunu bende merak ederim. acaba yanlızca kadro satılıyormu?Satılıyor ise ne kadar ? ben kadromu sabit tutup biraz daha bisiklet konfigrasyonunu yükseltmek istiyorum hafta sonu XTR aynakol almak istiyorum.... bakalım:rolleyes:

@Balkır Şimşekkan

Butce cok guzel elvermis:D Yukseltmeyi dusunene kadar tepe tepe kullanin derim. Kiyabilirseniz tabi:)

Hayırlı olsun.Çok güzel,kaliteli bir bisiklet.Güle güle kullanın.

güzel bisiklet iyi sürüşler.bence resimleri acık alanda cekerseniz bisikletiniz ön planda olucaktır.arka plan secimi yanlış olmuş.

@Recep TOPAL

çok haklısın arkadaşım bende farkettim arka detaylar bisikleti biraz kaybetmiş ama evdeydim( birazda ilk gün heyecanı) hadi çekiyim dedim. Dışarıdada çekicem inşallah

@Balkır Şimşekkan

daha oncede bu modellerı cok ınceledım sımdı aklımda bır ıkı model kaldı son akrarımı verıp onumuzdekı hafta alcamartık bıseyler:)

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın çok şık duruyor :)

Hayırlı olsun

bu sabah işe gitmeden bir test etme imkaanım oldu daha önceki bisikletimin trek 6000 olduğunu belirtiyim, özellikle yokuşları tırmanırken bu bisiklet neden öne doğru fazladan fırlıyo gibi bir hisse kapıldım gerçekten her pedal basışımda öne öne atılıyo gibiydi carbon kadro ve hafiflik kazanımları bu olsa gerek. ve hidrolik diskler çok korkuyodum sürtünme yapıp o insanı hidrolik frenden soğutan cinsten ses varmı diye hayır yoktu ve tabiki devasa bir frenleme performansı.

Bu bisikletin en sevdiğin şeyi ne oldu diye sorarsanız şu üçlüyü sıralarım

1- Karbon Fiber kadro ve onun kattığı performans
2- İlk kez kullandığım hidrolik disk fren
3- Göz kamaştırıcı görsel güzellik(benim için geçerli zevkler ve renkler farklıdır herkez beğenmiyebilir). Özellikle karbon kadroda düz giden çizgilerin arasına diagonal, parabolik etmenler katılıp tek parça nonocoque olması çok hoşuma gidiyor

Sevmediğim bişey oldumu
- Selesi kalçamı acıttı

Herkeze iyi haftalar :)

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız.Allah kaza bela vermesin ayağınızın altından pedal eksik olmasın

Geri