kaganaytan
Üye
- Tepki
- 0
Merhaba.
Istanbul'da ulasim icin ve 3-4 ayda birkac kez Belgrad'a gitmek icin bisiklet almak istiyorum.
Gectigimiz gun gezdigim magazalarda su iki bisiklet onerilerini aldim;
Corratec Super Bow 29er ve Trek Mamba bisikletleri arasinda kaldim.
(link)
Corratec Super Bow 29er'e ait detaylari bulamiyorum.
Delta Bisiklet kendi sitelerinde detaylarina ulasabilecegi soyledi fakat henuz sitede yok.
1) Anladigim kadariyla iki bisiklet birbirinden cok uzak sayilmaz fakat belki de gozumden kacirdigim bir fark olabilir.
Yardimci olursaniz sevinirim.
2) Trek Mamba, kadroda omur boyu garanti veriyormus. Avantaj gibi gorunuyor.(?)
3) Vites ve suspansiyonlar karsilastirmalari icin ne yorum getirirsiniz ?
4) Ikisi de hidrolik, 29" bisikletler. Fakat malzemeleri, kalite farki yaraticak kadar birbirinden uzak mi ?
5) Bu bisikletler tamamen gereksiz ve yanlis secimler diyenleriniz varsa da alternatifleriniz icin simdiden tesekkur ederim.
Tesekkurler.
Istanbul'da ulasim icin ve 3-4 ayda birkac kez Belgrad'a gitmek icin bisiklet almak istiyorum.
Gectigimiz gun gezdigim magazalarda su iki bisiklet onerilerini aldim;
Corratec Super Bow 29er ve Trek Mamba bisikletleri arasinda kaldim.
(link)
Corratec Super Bow 29er'e ait detaylari bulamiyorum.
Delta Bisiklet kendi sitelerinde detaylarina ulasabilecegi soyledi fakat henuz sitede yok.
1) Anladigim kadariyla iki bisiklet birbirinden cok uzak sayilmaz fakat belki de gozumden kacirdigim bir fark olabilir.
Yardimci olursaniz sevinirim.
2) Trek Mamba, kadroda omur boyu garanti veriyormus. Avantaj gibi gorunuyor.(?)
3) Vites ve suspansiyonlar karsilastirmalari icin ne yorum getirirsiniz ?
4) Ikisi de hidrolik, 29" bisikletler. Fakat malzemeleri, kalite farki yaraticak kadar birbirinden uzak mi ?
5) Bu bisikletler tamamen gereksiz ve yanlis secimler diyenleriniz varsa da alternatifleriniz icin simdiden tesekkur ederim.
Tesekkurler.