Scudo Sports

Corratec mi, Scott mu?

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar scott scale 970 yada corretec c29 er 0,2 gent almayi dusunuyorum. Hangisini onerirsiniz corratec donanim olarak daha iyi ana scott da daha hafif. Corratec 13,5 kg. Scott 12,8 kg yardimci olursaniz sevinirim. Boyum 184 cm baska onerdiginiz 29 luk bisiklet var mı?

(link)
(link)

Scudo
Önemli olan hafif olması scott daha hafif ve suntour maşalı bir tık önde yani .

Bende ayni seyi dusunuyorum ams suan turkiyede bulamadim bisikletcilerin internet sitelerinde stokta var diyor ama dukkani aradigim zaman yok fiyorlar. Mecburen bekleyecez 20 gun heralde

corratec pahalı ama güzel scoot'ta sıradışı bisikletler yapıyor.hafif olmasıda iyi ama corratec sanki daha iyi

scale kadro olarak daha üstün.
donanım corratec üstün.
scale serisinin rakibi superbow.bu model biraz arada kalmış.
ve aradaki fiyat farkı bence scale almaya yönlendiriyor adamı.
bende cannondale trail sl 29r1 siparişi verdim daha gelmedi.o seriden de bakabilirsin bence .
trail sl1 2 3 4 aynı kadroya sahip.sanırım sl4 senin baktığın fiyatlar civarında
son olarak merida big nine serisinide öneriyorum tfs 300

Bir zamanlar scott scale 70 2012 kullanmıştım, ama 4 ay dayanabildim, beş para etmez bir bisikletti, gördüğüm ve kullandığım en barrrbattt deneyimdi ağır arazi şartlarında FOSSS. Artık bedava da verseler SCOTT almam, yüksek fiyatlara bitik donanımlar, sadece kadro için değmez, kibrit kutusu bile daha sağlamdır. :)
ikisi arasında kaldığın için CORRATEC. Benim hayalim salcano assos XC-XT :))

MERIDA BIG NINE TFS 500 sanırım bunu alacam bu bisiklet hakkında ne dersiniz ????

Bence MERIDA BIG NINE TFS 500 seçimi gayet yerinde olmuş, zaten merida'da kadro + komponentler birbirlerini herzaman tamalamıştır. Şimdiden hayırlı olsun :)

merida big nine tfs 500 alınmıştır. şimdiden kendime hayırlı olsun :)

Geri