Scudo Sports

Corratec Harmony mi Ghost Trekking Tr 1300 mü ???

GürkanG

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Focus
Merhabalar, seçeneklerimi ikiye indirdim. Corratec in kadrosu 6061 alüminyum ghost unki 7005 alüminyum arasındaki farkları okudum ama bu tür şehir bisikletlerinde bir faydası mı olur zararı mı bilemedim. Corratec te lastikler continental ghost ta schwalbe, konfor olarak hangisi daha iyidir ? Vites, fren diğer donanımlar olarak ghost mu iyi yoksa harmony mi ? Teşekkürler

Corratec Harmony Gent 1550 tl
(link)

Ghost Trekking Tr 1300 1650 tl
(link)

Scudo
Tur bisikletine bu kadar para vermek bence doğru değil. Bu tip bir şey arıyorsanız, Sedona 301 size yeter yeter artar. Dünya kadar para da cebinizde durur, envai çeşit tur ekipmanını alırsınız, yine paranız artar. Yazık günah cidden bu paralar bu bisikletlere.

@ahmetcan44.

Pahalı olduklarının farkındayım bende fakat bir kere alayım sorunsuz bineyim diyorum

Söylediğim gibi, 301 alıp, bakımlarını düzenli olarak yaptırırsanız, bu pahalı bisikletlerin verdiği her şeyi rahatlıkla verir size. En kalitelisinden heybe, bagaj ve diğer ekipmanları alırsınız. Gerçek bir tur bisikletiniz olmuş olur. Bunların sorun çıkarma ihtimali ne kadarsa, Sedona'nın da o kadardır. Atla deve değiller. Bu modellerde etikete para veriyorsunuz, tahmin edersiniz diye düşünüyorum.

@ahmetcan44

Katılıyorum.Sonuçta tur bisikletleri mtb kadar darbeye maruz kalan yada yol bisikleti kadar hafif ve sağlam olması gereken bisikletler değil.Elbetteki linkini verdiğiniz bisikletler sedona dan daha üstündür fakat aradaki farkı kullanımda hemen hemen hiç farketmezsiniz.Düzgün kullanırsanız sedona da uzun yıllar sorun çıkarmaz size

• Beğen
Tepkiler: GürkanG
Mantıken bende sizler gibi düşünüyorum fakat maalesef duygularım hep pahalı ürünlere kayıyor ve bunun sonucunda la pierre iron modelini almış bulunuyorum. İnşallah bana sorun yaşatmaz

tur bisikleti olarak bence güzel ....4300 liralık bisikletim sorun yaşatmadı bana,
bunun yaratacağını zannetmiyorum..https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/5896_5204_l.jpg

Aklımda harmony ve ghost trekking 1300 varken la pierre iron u gördüm, delta bisiklette harmony modeli yoktu ghost trekking 1300 ise la pierre ile yanyana duruyordu, la pierre çok hoşuma gitti ve onu aldım. Ayrıca ghost trekking 1300 15.2 kg, la pierre 15.6 kg fakat ikisinide defalarca kaldırdım la pierre üzerindeki disk frenlere rağmen kesinlikle daha hafif arkadaşımda baktı sonuç değişmedi. La pierre m kadro idi ghost da sanırım l kadro idi fark bundan olabilir mi acaba?

(link)

Çok pahalıymış gerçekten. :) Güle güle kullanın. Ayrıca evet, kadro büyüdükçe ağırlık bir miktar artar.

@ahmetcan44

Çok sağolun daha önce bu modeli kullanan kimseyi görmedim ben şuan zevkle kullanıyorum

Geri