Scudo Sports

Corratec CCT Team Full Karbon-Cannondale R900 CAAD8

mükkemel 2 yol makinası daha ne olsun ki ikiside size ayrı zevk veriyodur iiy günlerde kazasız belasız kullanın

Scudo
maşallah diyelim de nazar değmesin murat:)

Murat Bey yorum yazdım ama dikkatimi çeken birşeyi daha paylaşmak istiyorum o Bisikletin yanına o motor konulur mu hiç :)

Abi her hareketle olaysın....Mükemmel bir bisiklet....Üstünde nasıl duruyorsun...Hep bisikletlerin resmi abi birde seni görelim...Uygun görürsen...:)
Daha güzellerine kazasız belasız binmen dileğiyle....Paylaşımın için tşk ler...

Arkadaşlar selam.

İlk sayfada bisikletlerin resimlerini güncelledim bilginize.

İyi dilekleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkürler.

Sevgili sadana.

Beni "Karadeniz Bölgesi" bölümünde "Samsun bisiklet" başlıklı tur konularında görebilirsiniz;)

Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Murat abi sen ikisine birden binmiyorsun Cannondale CAAD8 R 900 ben emanet alsam dimi :) :D
sana ayımı vereyim onun yerine : ))

Sevgili sadana.

Beni "Karadeniz Bölgesi" bölümünde "Samsun bisiklet" başlıklı tur konularında görebilirsiniz;)

Herkese iyi forumlar.

Tmm abi ilginden dolayı tşk ler....İyi forumlar...

@ysnymn

Teşekkürler,olabilir tabii..senin ayı da ayıymış ama:)

bisikletleriniz çok güzel ikisine de bayıldım güle güle kullanın

Corratec'i biraz daha fazla beğendim. Güle güle binin, kazasız, sağlıklı pedallamalar.

corratec in fiyatı nedir kaça maal oldu

MERHABA,
Yukarıda resimlerini gördüğüm CORRATEC ve CANNONDALE marka bisikletler satılıkmıdır,kullanılmışmıdır eğer satılıksa nereyle muhattap olacağım.
Saygılarımla metin uz

MERHABA,
Corratec cct team full carbon olan bisiklet dikkatimi çekti,sitede yeniyim bisiklet satılıksa fiyatı,müracat nereye.
saygılarımla.Metin uz
extrabocu@gmail.com

Geri