Scudo Sports

Corratec CCT Team Full Karbon-Cannondale R900 CAAD8

Of of of... ne denilebilir ki bu bisikletlere. İkisi de muhteşem. Tam da yol bisikleti almayı düşündüğüm şu günlerde birbiri ardına foruma düşen süper bisikletler hevesimi daha da artırdı. Para bulmak lazım:D

Scudo
Harika bisikletler, nazar boncuğundaki renk uyumu çok güzel corratec ise çok cazibeli, güzel günlerde hepsinin tadını çıkartman dileği güle güle kullan,

murat abi bunlar çok güzel. binmeye kıyamam:)tablo diye duvara asarım valla

çok güzel bisikletler Allah nazardan saklasın kazasız belasız sürüşler

Çok teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için.Sağolun.

Hayırlı uğurlu olsun..Corratec e bittim. Güle güle kullanın.

Murat abi hayırlı olsun çok güzeller :)
Ben ilanı açarken daha önce mtb kullandığını bildiğim için mtb niyeti ile açtım ama yol bisikletlerini görünce şaşırdım :)

Çok güzeller Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun Murat abi..
Gerçekten çok güzel bisikletler..

Murat abi Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah . . .Senden de byle canavarlar beklenirdi zaten . . .

Şaka mı bu???... İki bisiklet ve ikisi de yol bisikleti?...Murat bey, sanırım canınıza tak etti sonunda :). İkisi de çok şık, güle güle kullaın.

ikisi de çok güzel makineler...bayıldım.. güzel güneşli günlerde, güle güle kulllanın...

Murat bey bisikletleriniz süper gerçekten. Yanılmıyorsam dağ bisikleti ile başlayıp yol bisikletçilerini bile kıskandıracak bir şekilde son noktayı koymuşsunuz. Bisiklet tutkusunun güzel bir örneğisiniz. Güle güle kullanın, darısı bizim başımıza artık.

güle güle kullanın . yanlız cora nın gidonu biraz fazla aşağıda sanırım ;)

hayırlı olsun tekrar süper makinalar...

resimler için biraz aceleci davrandım.gidon bandını sarmaya ve ayarlamaya vakit olmadan.Şimdi gidon bantlı ve ayarlı.

teşekkürler.

Bütün arkadaşlara değerli yorumları için sonsuz teşekkürler..

böyle güzel bisikletlerle bu yaz karadeniz turumda eşlik edersiniz bana değilmi ;)

kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim murat bey.

Reis, güle güle iyi günlerde eskit.

Mtb ler ile şehirler arası gitmek biraz yorabilirmuş ama Yol bisikleti ile Samsundan Konyaya yolculuğun çok kolay olduğunu duymuştum. :) (Beklerim)

@Murat Reis

acaba bigün bizlerde binebilecekmiyiz...:rolleyes: :cool:

murat abi hayırlı olsun...

Güle Güle kullanın.. Corratecin ağırlığını merak ettim..

Her ikisi de çok hoş.Çok güzel görünüyorlar.Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun Reis..
Güzel bisikletler.. Kazasız günlerde bin..

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: sprint
Geri