Valla kalıp yardım etmek isterdim ama çok yorgundum, bir an önce eve gidip duş almak ve birşeyler yemek istiyordum Yoksa lafı mı olur Ulaşçım sizin bizlere yaptığınız iyiliklerin yanında nedirki ... ?
Valla bütün modelleri var dediniz bende öyle bir heveslendim Ama benim düdtürü şansıma bi Corones 105 alamadım. Kadro boyu için 54 kardo sorguladık 55 ten altı yok demişsiniz. Mecbur bende Caad9 Tiagra aldım. Üstündeki ABD bayrağı hariç güzel bir bisiklet)) Yine benim düttürü şansıma bide ufak bir ayna kol karışıklığı vardı. Onun nasıl olmuş olduğunu hala anlamıyorum ama düzeltildiği için bisikleti teslim aldığım bike and outdoor ve delta bisiklete teşekür ederim.
selamlar, ben de forumda yeniyim. konu kalabaligi yapmamak icin bu baslık altina yaziyorum.
corratec x-vert taal, halcon ve mayon birbirine yakin donanim ve fiyatlara sahip modeller. ben halcon almayi dusunuyorum ama mayon ve halcon arasında donanim acisindan bir fark goremedim. sanirim kadrodan dolayi ufak bir fiyat farki koymuslar, bunun disinda belirgin bir fark var mi? taal icin de tereddutum amortisorunun kilitlenememesi. ayrica altus set kullanilmis. altus ve alivio arasindaki farki siradan bir kullanici anlayabilir mi? eger cok problem degilse taal alip kilitlenebilir bir amortisore gecmek mantikli mi ya da satin alirken oyle bir degistirme yapmamiz mumkun mu? amortisoru ve/veya bazi parcalari daha ust modellerle degistirip fiyat farkini vererek satin alabiliyor muyuz?
ayrica bisikletler icin pesin fiyatina taksit uygulaniyor mu? bisikleti nasil teslim ediyorsunuz kilitli pedal veriyor musunuz mesela? veya alisveris sirasinda ufak hediyeler vs. var mi bunlari merak ettim ankara subesinden alisveris yapmayi dusunuyorum fakat bu zamana kadar gitme firsati bulamadim.
bend aha 2 gün önce kavuştum corratec x-vert taal ime sürüşü gerçekten zevkli ama tercih sizin tabii ki.. ben çok memnun olduğumu söyleyebilirim fakat..