Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Hazır dolar düşmüşken bakan da aşıya yatırım yapıyor demek ki 🤪😅
dolardan borçlandıracaklar fakat doları olanları gelişmekte olan para birimlerine kaçırmamak için bitcoine çekmeye çalışıyolar bakalım nasıl sonuçlanacak
(link)
fgg.jpg

Son düzenleme:
Scudo
#kararnormalolsun tagı altında baya paylaşım yapılmış bakalım nasıl sonuçlanıcak

Sonuç ne olacak bilmiyorum ama restoran sahibi bir arkadaşım,haklı olarak her mecrada birilerinin sülalesine 7/24 sövüyor ...

bana sıradan bi grip gibi geliyo bu, solunum yolu hastalıklarından Türkiye de her yıl en az 50.000 kişi gidiyomuş zaten, ilk ölümden bu yana bir yıl geçti, ölen 30.000, bu nası bi salgın

Mecbur kaldıracaklar kısıtlamaları. 2 sene sonra seçim var. Maske cezalarını da seçim yaklaşırken silerler. Kafe ve restorant sahibi ve çalışanları için durum üzücü. Normalde cafeye gitme ve dışarda yemek yeme alışkanlığım yoktur. O mekanların açılmasını dört gözle beklemiyorum ama orada çalışanlar için açılması lazım. Isteyen gider istemeyen gitmez. Ben gitmeyecek kişilerdenim mesala.

bana sıradan bi grip gibi geliyo bu, solunum yolu hastalıklarından Türkiye de her yıl en az 50.000 kişi gidiyomuş zaten, ilk ölümden bu yana bir yıl geçti, ölen 30.000, bu nası bi salgın
Grip için bu kadar tedbir alınmadığı için olabilir mi? Corona için bu kadar ağır tedbirlere rağmen 30.000 kişi ölmüş.

Grip için bu kadar tedbir alınmadığı için olabilir mi? Corona için bu kadar ağır tedbirlere rağmen 30.000 kişi ölmüş.

solunum rahatsızlıklarını covid yazıyolar bence

Tedbir mi alınıyor? Bence kasaya para lazım, sıradan vatandaşlara saçma nedenlerle ceza yazarak kasayı doldurmaya çalışıyorlar.

Haftasonu kısıtlaması da hikayeymiş, millet haftasonu arabalayla istanbul turu atıp story atıyo, başka bi forumda da okudum böyle gezenleri. Ayrıca yakın arkadaşım da iş icabı falan bi izni olmadığı halde arabasıyla avrupa yakasına geçip geri gelmiş, hiç çeviren soran yok dedi.

Anlaşılan sadece haberlere göstermelik kamera varken geçenleri durdurup izni yoksa cezayı kilitliyolar.
İyide bisikletlilere niye ceza yazıyorlar

İyide bisikletlilere niye ceza yazıyorlar

Kör tuttugunu... 🤪
İstanbulda degilim ama yasadigim yerde de izinli olarak Pazar gunu calisirken, aile gezmesine cikmis, 5 yas civarinda cocugu maskesiz denge bisikleti ile gezen dahil ortalikta takilan onlarca insana mudahale edilmedigini gozlemledim.

başından beridir söylerim, bu tezgahın üç amacı var;
1- din ile kontrol altına alamadıkları kitleleri, toplanmalarını önleyerek, korkutarak otorite sağlamak
2- iktidarların, her türlü başarısızlıkları, kötü ekonomi ve batan işletmeler için pandemi sürecini bahane etmek
3- halkı pandemiyle oyalayıp yeni vergi ve cezalar için fırsatlar üretmek.

amerika haftasonu senatodaki oylama ile yardım paketini meclisten geçirdi yardım çeklerinin 1400dolara çıkarılması pakete dahildi

İşten eve dönerken, Carrefour'dan market alışveriş, yapmak için Kadıköy TEPENAUTILUS'a uğradım. Cafeler ve mekanlar LEBALEB dolu. Bazılarında maske falan da yok. Cafeye vs gidin tabii ama önleminizi de alın be kardeşim. Tıklım tıklım yerde göt göte oturmak zorunda değilsiniz,boş olan başka bir mekana gidin.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Ortalikta virüs yok iken bile :
Sinema, tiyatro, AVM, maç, gurup turları, toplu taşıma,dügun, vb kalabalik ortamlara zorunlu olmadikca gitmiyordum.
Hafta sonu özellikle pazar gunleri dısari cikmamaya özen gosteriyordum.
Markete, pazar gibi yerlere en sakin zamanlarda gidiyordum.
Kafe, lokanta kullanmak zorunda kalirsam insanlardan en uzak masaları tercih ederdim.
Cuma namazina bile hocadan once gelip sonra çıkardım.
Şimdi ortalikta vırüs var. Bakiyorum insanlarda bir "sosyalleşme" , "yasak delme", "kendini gösterme" , "kalabaligi seyretme" meraki var. Bütun dunyada koronaya kâle alan insan sayisi gittikce azaliyor. Cok sevdigim bir abim şu an yogun bakimda (diyanetin kapatmadigi cami de kapti koranayi) Bu yaziyi yazarken bile 35 yaslarinda bir tanidigin vefat haberini aldim.
Eski milli piyango reklaminin sloganiydi:
BELKIDE SIRA SIZDE !

29762 yeni pozitif vaka sayımız hayırlı olsun,146 kişi vefat etmiş Allah rahmet eylesin,bugünkü Ankara'da yaptıkları kongreyi görünce,uzun zamandır fasa fiso niteliğinde uyarılar yapan sağlık bakanının yapacağı uyarılar tarafımca kaale alınmayacaktır! Kalkıpta savunanlarada yanımda fırıncı küreği taşıyacam ve ağzının üstüne vurucam!

Geri