Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Öyle demeyin. RTE emmi yedi aylık maaşını bağışlamış 😏.

• Kızgın
Tepkiler: seko35.50
Scudo
ABD: 2 trilyon dolar
Almanya: 750 milyon Euro
İspanya: 200 milyar Euro
Türkiye: IBAN TR 650001001745032156205021

Her felaketten sonra para toplanıyor bizim mahallede, e kardeşim her felaketten sonra para toplanacaksa madem ben vergi vermeyeyim mahallemizde, toplaşalım 10 15 kişi, kendi kendimize yetelim. Bizim mahalleden bahsediyorum, değişik yer.

Yardımı kızılaydaki gibi yönlendirmeli yapabiliyor muyuz? Yardımı vergiden düşsek, yönlendirmeli olarak da bizim vakfa aktardık mı tamam.

Holywood filmlerinde başı belaya giren dunyayi salginlardan,felaketlerden, uzaylilardan, bilumum hayvanattan, haşarattan hep çömez bir bilim adamı ile son kalan uçağiyla kahraman Amerikan askeri kurtarir. Hadi bakalim bekliyoruz.

Arkadaslar,

simdi netflixe giriyorsunuz ve arama yerinde My Secret Terrius dizisini buluyorsunuz.
10. Bölümü acip 53. dakikadan itibaren izleyin ve CORONA virüsü nezaman dünyaya bildirilmis (Bildirim tarihi dizinin cevrildiyi yil tabiki) ve nasil meydana gelmis.

Linki acin ve 53. dakikadan itibaren altyazili izleyin. Malesef dil secenegi yok.
(link)

Son düzenleme:
Anormallik göremedim dizide.Zaten corona virüs ailesi savaş Silahı için uygun bir virüs ailesi.Diziyi yapanlarda senaryo için biraz araştırmayla bu bilgiye doktor olmasalar bile ulaşabilirler.Size neresi garip geldi anlamadım.Biyolojik savaşlar zaten böyle mutasyona uğratılmış virüsler yada bakterilerle yapılır.

Anormallik göremedim dizide.Zaten corona virüs ailesi savaş Silahı için uygun bir virüs ailesi.Diziyi yapanlarda senaryo için biraz araştırmayla bu bilgiye doktor olmasalar bile ulaşabilirler.Size neresi garip geldi anlamadım.Biyolojik savaşlar zaten böyle mutasyona uğratılmış virüsler yada bakterilerle yapılır.
O zaman biz neden yerli ve milli corona mızı yapmıyoruz? Yaptıysak neden kullanmıyoruz?

Öyle demeyin. RTE emmi yedi aylık maaşını bağışlamış 😏.

O da bir şey mi! Edebiyat öğretmeni olan kardeşim ve inşaat mühendisi olan şahsım da kampanyaya 1 yıllık maaşımızla katılıyoruz.
12 ay * 2 şahıs * 0 =0 TL

Corona dediğimiz virüsler zaten eskiden beri bilinen bir virüs grubu.Corona ismi hiçte yeni değil tababetle uğraşan herkes bilir.Türkiyenin biyolojik silah çalışması varmı bilmiyorum aslında çok masraflı olmadan biyolojik silah geliştirebilir milyonları masrafsızca yok edebilirsiniz.Ama yasak var,nasıl ki nükleer silah yaptırtmıyorlarsa bunuda yaptırtmazlar.Eminim gelişmiş ülkelerin hepsinde gizli biyolojik silah çalışmaları vardır.Bir ülke genetikte ne kadar ileriyse biyolojik silahtada o kadar ileridir.malesef biz çiftliklerde yetiştiğimiz tavukların esas döllerini bile ithal ediyoruz.yani savaş çıksa bize kızıp o dölleri vermeseler emin olun protein açlığı yaşarız.
Neden ülkemizde yeterince laboratuvar yok diye değişik yerlerde defalarca yazmışımdır,laboratuvar olmadan bilim olmaz.Aslında şöylede söyleyebilirim;cami olmadan ibadet olur ama laboratuvar olmadan bilim olmaz.

Son düzenleme:
Holywood filmlerinde başı belaya giren dunyayi salginlardan,felaketlerden, uzaylilardan, bilumum hayvanattan, haşarattan hep çömez bir bilim adamı ile son kalan uçağiyla kahraman Amerikan askeri kurtarir. Hadi bakalim bekliyoruz.
O değilde Biz Thanos'u beklerken ne geldi öyle.... :krktm:

Ama bu da zengin-fakir ayırmıyor Thanos'un dediği gibi yapıyor :kötü::krktm:

• Beğen
Tepkiler: aytu_14 ve Atasoy
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Güncel coronavirüs tablosu. Amerika, Çin'in en yüksek halinin 2 katını aşmış durumda hasta sayısı olarak. Ölü sayısı şimdiden Çin'i geçti. Bilmiyorum Çin gerçekten bu kadar mükemmel bir iş mi başardı yoksa sayıları gizliyor mu?

Bu arada bugün itibari ile dünyada ilk 10 dayız vaka sayısı olarak. Çok hızlı ilerliyor, bunu kimse söylemiyor gördüğüm kadarıyla, tehlike büyük. Umarım yaz gelince herkesin umduğu gibi yavaşlar virüs, yoksa işimiz çok zor.

Bir de dünyadaki ölüm sayısı anlık 41.593 arkadaşlar.

221996 dosyayı görüntüle

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Telegram kullanan varsa eğer saatlik rapor veren bir bot hesap için
(link)

Geri