Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Scudo
@Anonim Britanya ne yazık ki geç kaldı.
Umalım ki çok can kaybı olmasın....

ileriki tarihlerde bu topikte kişisel özgürlüğün kısıtlanması ile ilgili hararetli tartışmalar çıkar gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
Zengine bir şey olmaz.

İtalyada yine 600 ölü, ispanyada ölü sayısında bugün çok büyük artış var 435 olmuş. Amerikada deli gibi yayılıyor virüs, 8000 yeni vaka tespit edilmiş. İranda hala 120 lerde geziyor günlük ölü sayısı. Fransa 186 olmuş o da daha düşüktü önceki günlerde diye hatırlıyorum. Bu ülkelerde 4000 den az tespit edilen vaka yok, bu tespit edilenlerin de yaydığı kişiler düşünülünce ortaya çok yüksek sayılar çıkıyor. Herkese bulaşmadan bitmeyecek gibi.
Zengine bir sey olmaz ne demek arkadasim? Senin bu zihniyette olmana üzüldüm.

Zengine bir sey olmaz ne demek arkadasim? Senin bu zihniyette olmana üzüldüm.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN kısmen haklı da. Şöyle ki Abdurrahim Albayrak, - bilirsiniz kendisi zengindir- ilk test sonucu negatif çıkıyor, ikinci testi pozitif çıkıyor. Düşünün ki şu anda koca ülkede test kiti yok. Ama Abdurrahim Albayrak'a ikinci testi rahatlıkla yapıyorlar,sade vatandaş birinci testi bile olamıyor iken. Ayrıca Fatih Terim'in elindeki imkanlarla hastalıktan kurtulma şansı Fatih'te virüse yakalanan Fatih Dededen birazcık da olsa daha yüksek olsa gerek.
Allah; zengini fakiri, sagcı solcu tüm insanlığı korusun.

Erdoğanın kendisinden 65 yaş üstü sokak yasağını bizzat duymak isteyen mi ararsın yoksa ben 65 yaşında göstermiyorum ki polis beni neden durdurup kimlik sorsun ki diyen mi :kötü:

YORUMSUZ...

(link)
Materyalizmin dibine ulasmis bir ulkeden bunu gerçekten bekliyor musun Alicim ?
Çin'in sosyal anlayisi ispanyolun, ingilizin mazlum halklara uyguladigi katliamlardan, zulumlerden cok farkli değildir. Lutfen çin seviciligi seviyeni biraz asgari duzeye cek dostum. Uygur Turklerine yapilanlari hatirla
( müdür kizacak olsun )

birde şu; zengin yaşlıya kim "emmi sen niye çıktın, yürü evine yoksa ceza keserim" gibi bir şaklabanlıkla yaklaşabilir? c.başkanı, bahçeli, fatih terim, sabancı koç tayfası, ağaoğlu sokağa çıkarlarsa ne olur?
ayrıca patronların çoğu zaten 65 üstü. bu adamların bir ilaca-aşıya ulaşma gücüyle ahmet emmi nin ki aynı mıdır?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Dün bir çalışanımızı hastaneye yatırdık . Olaylar ise aşağıdaki şekilde gelişiyor.

Kızcağız, yüksek ateş öksürük şikayeti ile Şişli'de Özel bir hastaneye gidiyor.

Hastane: Corona olabilirsin ama elimizde test kiti yok. İstersen seni yatıralım ama tamamlayıcı sağlık sigortan ödeme yapmaz ise hastane masraflarını sizden almak zorunda kalırız.

Kız: O zaman beni ambulans ile Devlet Hastanesi'ne gönderin. (Taksiye binecek parası ve gücü yokmuş)

Hastane: Bunu yapamayız, bizim hastanemiz Pandemi hastanesi ''Devlet hastanesi, neden siz bakmıyorsunuz bize gönderdiniz'' der.

Sonuç : Şirketin İK departmanı, sigorta şirketimiz ile konuşup onay aldıktan sonra hastaneye yatışını yaptırabildik.

Diyeceğim o ki hani bütün hastaneler kamulaştırılmıştı, herkes eşit tedavi hakkına sahipti, herkesin bu konu için hassasiyeti azami ölçüdeydi vırk zırk hepsi kocaman bir tiyatro.

Her yerde, her zaman olduğu gibi paran varsa yaşarsın, garibansan ölürsün..

Sofi kızını bakanın kıyayığla karantina otobüsünden çıkarıp evine götürdü (utanmadan teşekkür etti ş.siz), ben o otobüse 5 m yaklaşsam kızımı görmeye vurlardı ..dün tv de karantinadan kaçmaya çalışan kızı seyretmişsinizdir. bi kurşuna dizmedikleri kaldı çocuğu (en çok 25 yaş). onun babası seyretmedi mi tv yi?

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Kelime kelimesine haklısın abim, lakin Kuzey Kore'de de birkaç vaka oldu, hepisini idam ettiler. Adamların kafa rahat şuan :D

Kuzey Kore'de an itibariyle tanımlanmış vaka yok.
Olması da mümkün değil. O haber doğru değil.
Materyalizmin dibine ulasmis bir ulkeden bunu gerçekten bekliyor musun Alicim ?
Çin'in sosyal anlayisi ispanyolun, ingilizin mazlum halklara uyguladigi katliamlardan, zulumlerden cok farkli değildir. Lutfen çin seviciligi seviyeni biraz asgari duzeye cek dostum. Uygur Turklerine yapilanlari hatirla
( müdür kizacak olsun )

İlk paylaştığım haber yerel bir haber sitesinden.
İkinci kaynak ise Yeniçağ gazetesinden.
İlk kaynakta haber başlığı kasıtlı olarak çarpıtılmış.
O yüzden "yorumsuz" üst başlığı ile paylaştım.
İkinci kaynakta ise haber doğru bir şekilde aktarılmış.

Çin devletine karşı bir hayranlığım yok. Olması da mümkün değil. Batı medyasının yalanlarıyla bir halkın linç edilmesine karşıyım.
Peki, neden? Aynısını Türk milletine de yapıyor Batı medyası.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Konu ile ilgili çektiğim bir video, buyrunuz:

• Beğen
Tepkiler: monder33
Ekran şovmenlerinden sonra düzgün bilgi veren bir insan. Şovmenlerin boş yorumlarından ve videolarından uzak durun, sözüm canan, oytun ve yavuz gibi şovmenleredir. Boş bilgi yığınından uzak durması lazım insanların.

İtalyada 5.500 yeni vaka 743 ölü
İspanyada 4500 yeni vaka 489 ölü
İranda 1700 yeni vaka 122 ölü (test sayısı mı az yoksa daha iyi mi korunuyorlar bilmiyorum ancak ispanya ve italya kadar olmadı şimdiye kadar ne ölü ne vaka sayısı)

Bunlar yüksek vaka- ölü sayısı olan ülkeler. Diğer ülkelerde de 2 ile 70 arası ölü sayısı var.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
“SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı, 7 hasta hayatını kaybetmiş.” Test sayısı ve tanı arasındaki ilişkiye bakalım, yorum sizin.

Bu olaydan sonra Çinden hiçbir şey almam. Hatta ülke olarak Çin ürünlerine kapıyı kapatalım . Vergileri çok olsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim reis nerelerde, yazmaz oldu. İyidir inşallah?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri