Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Scudo
Gerçekten duygulandım eğer haber doğruysa
Yalan haber hocam. Tanesini 4 dolardan satın alıyoruz. (Ayrıca Avrupaya tanesini 16 dolardan sattıklarına dair bir söylenti var. Çine gönderdiğimiz medikal malzeme yardımı nedeniyle bu şekilde karşılık verdikleri söyleniyor.)

Haberde doğruluk payı varsa, ilk partinin ücretinin alınmadığı olabilir. Ancak bu da teyit edilmiş değil. Şu anda 2 milyon tanı kitinin sadece ilk partisi TR ye gelmiş durumda. Üretim tamamlandikca yeni kitler gelecek.

Bu arada böyle bir karşılık beni de çok mutlu ederdi...

@burcinhan hocam çok geçmiş olsun. Rabbim Şifa versin. Hanı dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor :(

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@burcinhan
Geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte iyileşirler.

@Ronin45
Eba'ya laf yok. Zımba gibi ders programı hazırlamışlar. Ellerine sağlık. ❤
Bu arada Adnan Menderes idam edilmedi mi? Bunun çocuklara anlatılmasında ne gibi bir sakınca var? 4 yıl pedagoji eğitimi aldım. Teorinin neresinde yazıyormuş çocuklara yalan söylemek? Çocuklara yalan mı söyleyelim?

Bu arada Adnan Menderes'in idam edilmesi büyük bir hatadır. Demokrasi tarihinde kara bir lekedir. Çocuklar modern Türkiye tarihindeki bu büyük hatayı öğrenecek ki gelecekte de aynı elim vakaları yaşamayalım.

Cennet mekan İsmet Paşa, 27 Mayıs paşalarına yalvardı Menderes'i asmayın diye. Dinlemediler. Anılarında yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan idamları da aynı şekilde yayınlanacaksa benim açımdan sıkıntı yok. İdam hataysa ki benim için bazı suçlar dışında gerçekten hata yazdığım isimlerinde idamı hataydı. Onu yayınla bunu yayınlama yapılacaksa bu eğitim değil beyin yıkamadır.
Konu başka yerlere kaymasın. Dışarı çıkmayın kulaklar 19:00 da bakanın açıklamalarında. Bizler de işyerlerin de işimizin başında.

Kesin kaynak var mı?

Bizim ülkemiz olmayan şeyleri yaymada üzerine yok.

(link)
Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan idamları da aynı şekilde yayınlanacaksa benim açımdan sıkıntı yok. İdam hataysa ki benim için bazı suçlar dışında gerçekten hata yazdığım isimlerinde idamı hataydı. Onu yayınla bunu yayınlama yapılacaksa bu eğitim değil beyin yıkamadır.
Konu başka yerlere kaymasın. Dışarı çıkmayın kulaklar 19:00 da bakanın açıklamalarında. Bizler de işyerlerin de işimizin başında.

Katılıyorum.

Çin'in ilk partıyi ücretsiz gönderdiği kısmının söylentisi sürüyor. Ancak Atatürk zamanında yapılan yardım gerçek. Twitter'dan güvenilir kaynaklardan o zamanın yani 1938 yılının belgelerini paylaşanlar da var. Çin ilk partiyi ücretsiz göndermiş olsun olmasın, Atatürk'ün zamanının çok ötesinde bir lider olduğunu ve ileri görüşlülüğünü hepimiz biliyoruz. Teyit edilmesine bile gerek yok.

@Ronin45
Eba'ya laf yok. Zımba gibi ders programı hazırlamışlar. Ellerine sağlık. ❤
Bu arada Adnan Menderes idam edilmedi mi? Bunun çocuklara anlatılmasında ne gibi bir sakınca var? 4 yıl pedagoji eğitimi aldım. Teorinin neresinde yazıyormuş çocuklara yalan söylemek? Çocuklara yalan mı söyleyelim?

Bu arada Adnan Menderes'in idam edilmesi büyük bir hatadır. Demokrasi tarihinde kara bir lekedir. Çocuklar modern Türkiye tarihindeki bu büyük hatayı öğrenecek ki gelecekte de aynı elim vakaları yaşamayalım.

Cennet mekan İsmet Paşa, 27 Mayıs paşalarına yalvardı Menderes'i asmayın diye. Dinlemediler. Anılarında yazıyor.

4 Yıl pedagoji eğitiminden sonra cidden geldiğiniz nokta, yetişkin siyasi tartışmaları konusunda ortaokul dönemi çocukların güdülenmesinin meşruiyetini savunmak mı?

Ben basit bir öğretmenim, o yaş grubu çocuklara idam-ölüm kavramlarının canlandırmalı olarak öğretilmesinden önce öğretilmesi gereken daha önemli bir çok kavram olduğunu düşünüyorum.

İlmek nedir?
Nasıl geçirilir?
Sandalyeye nasıl tekme atılır?
İnsan nasıl öldürülür?
Bunları tüm saysi, dini, kültürel kimliğimden bağımsız bir insan, bir öğretmen olarak yazıyorum.

RTÜK Üyesi Taşçı'dan 'Uzaktan Eğitimde İdam Sahnesi' Tepkisi
Bir haftalık aranın ardından bugün başlayan uzaktan eğitimde çocuklara idam sahnelerinin yer aldığı animasyon filmin sunulması üzerine RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, "Menderes'in idam görüntülerinin izletilmesi açıkça suçtur" dedi.

(link)
Eğitim Sen: Örtük müfredat üzerinden ideolojik dayatmaEğitim Sen Başkanı Feray Aytekin Aydoğan da lise dersleri arasında ilahi görüntülerinin gösterildiğini aktararak şunları söyledi:"Ayrıca velilerimiz ve öğretmenlerimizden de bize ulaşan bilgiye göre söz konusu idam sahneleri gösterilmiş. Ders aralarına çeşitli etkinlikler koymuşlar. Ek ders ve belgeseller konulmuş. Ders aralarında ortaokul çocuklarına idam sahnesinin de yer aldığı politik kısa animasyonlar izletildi. Aslına müfredatın değişimiyle birlikte eğitim, tamamen bilimi referans almayan bir takım kavramlar üzerine inşa edildi. Bunun yansıması aynı zamanda bizim gerçekliğmiz, okul ve eğitimin durumu gerçekliği. Örtük müfredat uygulaması üzerinden ideolojik bir dayatma bu çocuklara. Eğitim ve çocuk hakları ihlalidir bu. Bu da bir istismardır."Çocuklara idam sahnesinin izletilmesi sosyal medyada da tepkilere neden oldu.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Hastalığın Şehirlere göre dağılımı:

(link)

Kırmızılar kesin maviler hastalık şüphesi. Doğu Anadolu temiz gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri