Ali Kılıç 35.5
Çılgın Fixieci (fren yok, vites yok, kural yok)
- Tepki
- 3.898
- İsim
- Ali Kılıç
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Gerçekten duygulandım eğer haber doğruysaYORUMSUZ...
(link)
Yalan haber hocam. Tanesini 4 dolardan satın alıyoruz. (Ayrıca Avrupaya tanesini 16 dolardan sattıklarına dair bir söylenti var. Çine gönderdiğimiz medikal malzeme yardımı nedeniyle bu şekilde karşılık verdikleri söyleniyor.)Gerçekten duygulandım eğer haber doğruysa
Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı güzel bir ders programı hazırlamış, çocuklarla beraber izliyorum. Eğitimciler değerlendireceklerdir elbette fakat çok hoş olmuş . Takdir ettim.![]()
YORUMSUZ...
(link)
Kesin kaynak var mı?
Bizim ülkemiz olmayan şeyleri yaymada üzerine yok.
Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan idamları da aynı şekilde yayınlanacaksa benim açımdan sıkıntı yok. İdam hataysa ki benim için bazı suçlar dışında gerçekten hata yazdığım isimlerinde idamı hataydı. Onu yayınla bunu yayınlama yapılacaksa bu eğitim değil beyin yıkamadır.
Konu başka yerlere kaymasın. Dışarı çıkmayın kulaklar 19:00 da bakanın açıklamalarında. Bizler de işyerlerin de işimizin başında.
@Ronin45
Eba'ya laf yok. Zımba gibi ders programı hazırlamışlar. Ellerine sağlık. ❤
Bu arada Adnan Menderes idam edilmedi mi? Bunun çocuklara anlatılmasında ne gibi bir sakınca var? 4 yıl pedagoji eğitimi aldım. Teorinin neresinde yazıyormuş çocuklara yalan söylemek? Çocuklara yalan mı söyleyelim?
Bu arada Adnan Menderes'in idam edilmesi büyük bir hatadır. Demokrasi tarihinde kara bir lekedir. Çocuklar modern Türkiye tarihindeki bu büyük hatayı öğrenecek ki gelecekte de aynı elim vakaları yaşamayalım.
Cennet mekan İsmet Paşa, 27 Mayıs paşalarına yalvardı Menderes'i asmayın diye. Dinlemediler. Anılarında yazıyor.