Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

SİTEM!!!! avm yatırımcılar derneği dün bir açıklama yaptı,açılış kapanış saatleriyle ilgili bir düzenleme yapıldığını öğlen 2 akşam 8 arası açık olaması yönünde tavsiye kararı aldıklarını açıklandı.yani zorunluluk yok,isteyen uygulayabilir!hani toplu yaşam yerlerinde bu hastalığın yayılma riski daha fazlaydı nooldu? maçları seyircisiz oynatıyosun,toplu gösteri vb faaliyetleri kısıtlıyorsun,ama avm saatlerini zorunlu hale getiremiyorsun,bir avm çalışanı olarak ne olacak benim can güvenliğim! korkmayın bu kadar patronlardan ya! virüsün yayılmasını gerçekten istemeyen adam avmyi en az 2 hafta kapatır! iki haftada iş yapmayıverelim be! Allahtan halkımız daha hassas koridorlar bomboş:harika: edit,gezmeye bile gelmek istemediğim yerde çalışmak zorunda bırakılmak😡 kapitalizm nefretimsin!

Son düzenleme:
Scudo
İngiltere baya rahat bu konuda. Herkese bulaşsın, iyileşsin, geçip gider diyor adam resmen :D Yani baya büyük bir kumar oynuyor aslında, bakalım kim haklı çıkacak.

(link)
Kusura bakmayın da aklımda doğrudan "ölen ölür kalar sağlar, sağlar bizimdir" gibisinden bir nağme yankılandı.

Açık havada bisiklet sürüşleri ne kadar tehlikeli acaba ben onu düşünüyorum en çok.

Ben bugün tam bu düşünce ile Abidosd turunu kaçırdım.. Yok mu bizi aydınlatabilecek bu konuda?

@Cemal Ç. genç topluma chipler takılsın kontrol altında tutulsun :booo: ama tabi japonyada geçerli değil orda yaşlılar sep-puku ve bilinen adıyla hara-kiri yaptıkları için virüs oralara gerek görmedi zaten adamlar nagazaki ve hiroşima dan radyasyona alışkın oldukları için corona felan hikaye onlara:eek:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ulaşım, alış veriş, çarşı pazar işleri bisiklet ile yapılabilir ve bu salgın bizler için bir milat olabilir. Fırsatçıların "etiği senin kemiği benim" yaklaşımı ne kadar kötü örnekse, bisiklet camiasının iyi örnekler verebilmesini bekliyorum...
Dün uzun bir tur yaptık B.T.K. olarak ve grup sürüşlerini bir süre askıya almayı düşünüyoruz...
IMG-20200314-WA0003.jpg

bisiklet podcast inde dun dinledim. unlu bisiklet takimlarinda bile virüs tespit edilmiş. karantina uygulaman takımlar varmış.

Kuveyt'te koronavirüs önlemi: Ezan değiştirilerek okundu, 'Evlerinizde namaz kılın' çağrısı yapıldı... Yeni tip koronavirüs (corona virüsü) nedeniyle halka "zaruret dışında dışarı çıkmamaları ve evlerinde kalmaları'" çağrısında bulunulan Kuveyt'te, ezan değiştirilerek okundu. Halka 'Evlerinizde namaz kılın' çağrısı yapıldı. Ezanın bu şekilde okunması Hz. Muhammed döneminde, cemaati fırtınalı ve aşırı yağışlı havalardan korumak için de gerçekleşmişti
(link)
Türkiye'deki yetkililer acaba ne zaman harekete geçecekler o_O

ETGgcZPXkAAhGYc

Japonya'da CoVid19 tedavisi görüp iyileşen biri sonradan tekrar enfekte olup hastalanmış diye bir haber okudum. Eğer böyle bi'şey varsa durum gerçekten vahim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü’nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

KORONAVİRÜS ŞÜPHESİ

İstanbul’da yaşayan 62 yaşındaki Elönü’nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken koronavirüse bağlı olup olmadığı ya da başka bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığı incelemelerden sonra belli olacak.

Habertürk’ün haberine göre; Elönü’nün umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun dışında bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi. Son olarak geçen hafta umreden dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah umreden gelenler Ankara ve Konya’da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.
(link)

@Triban fatihciğim havra ve kliseler de durum nasıl camilerden çıkmaz olmuşun hayırdır biraz da ordan haberler bekliyoruz.

@Yavuz_han War Z filminde K Korenin zombi salgınını önlemek için ülkedeki herkesin dişlerini çektiklerinden bahsediyordu.

Gerçekgündem’de yer alan habere göre HALK TV’de yayınlanan ‘Şimdiki Zaman – Bilim’ programına katılan Dr. Serdar Savaş, 35 yaşındaki kızında Covid 19 tespit edildiğini açıkladı ve ‘Korkmayın’ diye uyardı.
(link)
Adamdaki (doktor bir de..!) rahatlığa bakın ya :eek:

Z world war 2. Çekilecekti ama gerek kalmadı gibi

Geri