Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Hepimiz ölüceeeeezzzz. :krsn:
Benim sipariş gelse virüs yüzünden Çin alışverişi yüzde 90 düşmüş dediler gümrük boştur çabuk gelir dedik aldık

Scudo
Mainland China: 77,150
South Korea: 833 dün (602'ydi)
Others: 691 (including Diamond Princess passengers)
Italy: 230 (dün 130'du)
Japan: 154
Singapore: 89
Hong Kong: 79
Iran: 61 (dün 43'tü)
U.S.: 35
Thailand: 35
Taiwan: 30
Australia: 22
Malaysia: 22
Germany: 16
Vietnam: 16
United Arab Emirates: 13
UK: 13
France: 12
Macau: 10
Canada: 9
Philippines: 3
India: 3
Russia: 2
Spain: 2
Lebanon: 1
Nepal: 1
Cambodia: 1
Israel: 1
Belgium: 1
Finland: 1
Sri Lanka: 1
Sweden: 1
Egypt: 1

İran, İtalya ve Güney Kore'de işler iyi gitmiyor
İran 12 ölü (ölüm oranı hala %20 civarı)

Son dakika: Çin Rusya Büyükelçisi dünyaya duyurdu: Koronavirüsün aşısını bulduk
Son dakika haberine göre dünyada birçok ülkeye hızla yayılan ve 3 bine yakın can alan koronavirüsün aşısının bulunduğu açıklandı. Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs için aşının bulunduğu ancak piyasaya çıkması için son testlerinin yapılmasının beklendiği duyuruldu.
(link)

ortaçağda veba çıkabiliyorsa, corona neden çıkamasın, bu işin yılla teknolojiyle alakası yokki, dünya kendi bakterisini kendi yaratıyor, bakteriler insanlar ölsün diye türemiyor, aynen keneler gibi, depremler gibi...hepside doğanın çözüm bulma arayışları...binlerce hayvanı öldüren ama insana bulaşmayan bakteride var, insanı kıran hayvana bulaşmayanda....bakteri geliştirilip salgın yaratılabilir, ama kendine bulaşmayı da göze almalısın, ya da çoktan aşısını geliştirmiş olmalısın.
@Triban darısı yerli milli kırım kongo aşısına...yıllar geçti...😐

@Anonim hocam videolarda kadın,erkek, yaşlı, çocuk demiyorlar, yakaladıklarına vuruyorlar tasmayi ve şiddetin dozu çok fazla
Fakat görmek lazım gerçekleri ve gerçekten neler oluyor

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Hiç unutmam, deli dana hastalığı ingilterede çıktığında ülkemizden girişimci bir sürü uyanık ucuza hayvan almak için ingiltereye gitmişti. Benim bildiğim bu uyanıklar, şimdi çinde herşey ucuzdur nassolsa ihraç edemiyorlar diye ülkeyi çin malına boğar.

@HakanAydn bende bi başkasına yazmıştım virüsten ötürü kargolarda problem var mı diye, sizin mesajı gördükten sonra aklıma geldi baktım, 22nde yazdıgı cevapta siz ödedikten en fazla 3 gün içinde kargoya teslim ediceği idi...

@MertV 5 siparişin 4 ü gecikmelide olsa kargolandı, bir bu sıkıntılı. diğerlerinede yazmıştım 2 güne 3 güne demişlerdi, bir bu durumu açıklayan mesaj gönderdi...belki diğer satıcılarda evdeler ama sipariş iptal olmasın diye kod no alıp giriyorlar...millet evinden çıkamıyor...bizimkisi kasap et, koyun can derdinde misali..😔...adamlar bu psikolojide bile ticareti düzgün yapmaya çalışıyorlar..

@HakanAydn akıllı olan geçmişinden ders alır, basına gelenden ders alır, başkasının başına gelenden de ders alır. Eminim cin ilerisi için çok iyi bir tecrübe kazandı. Onları gozlemleyenler de kenara not ettiler , kendilerini hazırladılar. Geri kalanları dün başka ,bugün başka ,yarın bambaşka dertler vurur yine de bir şey değişmez.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geri