Scudo Sports

Corelli

Scudo
Bendede corelli kr 300 var çok ağır onun yerine temiz 2. El bakın ağırlık takıntınız yoksa corelli alabilirsiniz

Aero kadro bekliyorum Corelli'den :harika::harika::)

Merhabalr. Daha önce hiç yol bisikleti kullanmadım. Mosso cavalier falan bakıyordum ama kısa süre önce corelli yi keşfetmiş bulundum. Bu corelli kr 300 benim içim nasıl olur acaba? Kullanan varsa düşüncelerini alabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@veterans

KR 300 yol bisikleti klasmanında Corelli Firmasının High End dediğimiz en gelişmiş bisikletidir. Gerek donanım olarak gerekse kadronun Türkiyede ince bir işçilikle yaptığı dalında en iyi bisikletidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Peki, bu bisikletin ederi nedir sizce? Satış fiyatı 2.311₺, bayi %5 indirim yapıyor. Ne kadar indirim kovalamalı?

@veterans

Fiyatlar dolar kuruna göre değişebiliyor. Diğer yetkili bisiklet bayilerini araştırmanı tavsiye ederim. Örneğin :

(link)

Fiyatlar bayiden bayiye değişebiliyor... Dolar kurunu yakınen takip etmende fayda görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: veterans
Merhaba. Bu markanın şehir bisikletlerinden hangisini önerirsiniz?

@menefrega

Erkek için March 2.0 veya Forista (Benzer olarak Augusto mevcut fakat component açısından March'a göre zayıf kalıyor. Kadro boyutları ufak ve Lastikleri 26" ve 24")
Bayan için Carmen 2.0, Freida, Latte, Mocha, Pretty, Squab, Desire veya Genesis
(Benzer olarak Beauty mevcut fakat component açısından March'a göre zayıf kalıyor. Kadro boyutları ufak ve Lastikleri 26" ve 24")

Tavsiye olunur.

@menefrega benim en çok favorim trivor serisi. Sanki tasarımı uzun yol otobüslerine benziyor. Eğer bütçeniz varsa trivor 6.0 alır aldığım yerde sadece ön amortisörü değiştirir uzun yol canavarı yapardım

Tabi tur bisikleti dedim ama tur/şehir diye geçiyor:)

Trivor 7 aldım mayıs ayında.Lastikleri değiştirdim zırhlı lastik taktırdım alırken. Arka bagaj,çamurluk,ön bagaj taktırdım. 1 haftalıkken zincir koptu, aldığım bisikletçi birkaç bisiklettede aynı sıkıntı olduğunu söyleYeni arka jant teli kırıldı. Başka sorun yaşamadım.Memnunum

Sizce corelli nin yol bisikletleri fiyat performans açısından iyi mi? iyi ve kötü özellikleri ne? 1650 tl verilir mi?

Merhabalar,
ben de 28 jant bir bisiklet bakıyorum. Carraro elite 806 bakıyordum. 2300 civarı. Corelli'de de forista diye bir model var. Sitede 1930 TL yazıyor. Buradaki bayide öğleyin gördüm 2125 TL. Forista'yı deneyen var mı arkadaşlar, görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Kr 300'ün fiyatı 3.317 TL olmuş. Şaka gibi tam 1.000 TL artmış. Su saatten sonra çokta tercih edilebilecek bi bisiklet olarak göremiyorum malesef .

Ulen 2 bin liraya kız gibi 030 tiagra satıyorum ikinci elde. Alan yok. Ondan sonra sıfır bisikletlere şu kadar zam geldi bu kadar zam geldi feveranları...
İlginç ya valla çok ilginç!

Korelli kr 200 'den iki adet satın aldım . Gayet güzel ve seri bisiklet . tavsiye ederim . Ekipmanlarını da ali ekspresten satın aldım

Ben de kr100 almayı düşünüyorum, ilk yol bisikletim olacak allah in izniyle. Kullanan arkadaşlar varsa incelemelerini yazarsa sevinirim

Geri