Scudo Sports

Corelli

@Fatih54 Hayırlı olsun gayet şık duruyor :) Bisikletle ilgili artı ve eksi yönlerini bizimle paylaşır mısınız? Yani kısa bir inceleme istesek ?
Benim hayalim hala beklemede Trivor 5.0, Yok fuarda alırım dedim, yok şu bu dedim bir türlü imkanım olmadı ama alacağım eninde sonunda inat ettim :D
%100 yerli üretime destek olmalıyız. İsmi beni ilgilendirmiyor isterse ismi corelli değil , morelli, Torelli ( Az önce baktım böyle bir bisiklet firmasıda varmış :D 35 senedir bu sektördeymiş (link)) lelli lollu olsun. Bana yaptıkları iş önemli, ki Corelli firması bizim desteğimizle bir çok ben diyen markaya taş çıkaracaktır zamanla.

Scudo
Tekrar merhaba.,
Tabiki bisiklet ile ilgili paylaşımlarda bulunabilirim. Sizinde dediğiniz gibi isim benim içinde önemli değil, bisikletle ilgilide diyebileceğim eksi tarafı cant etiketleri daha kaliteli olabilir , sanki ilerleyen zamanlarda etiketler cıkacak gibi geldi bana, onun dışında şuan olumsuz gördüğüm bişey yok. Hatta bugün arkadaşımada leon 3.1 aldık aynı bayiden. Leon serisinide kullanma fırsatım oldu, vites kompenantları benim dusty serisinde kullanılanın bi üstü. Vites gecişleri daha iyiydi.,

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@Batuhan12 Hayırlı olsun :) Üzerinde Sora set olması lazım. Canavar gibidir o şimdi. Canımı çektirdin :D Senden detaylı bir inceleme yazısı bekliyoruz bol fotoğraflı ve videolu olursa tadından yenmez :)

Bu arada sanırım SPD pedal taktırdın. Yoksa stock olarak üzerinde mi geliyor SPD pedal?

@Fatih54 Leone daha üst segment. Yanii daha iyi olması bu yüzdendir. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali :D Leone 4 serisi çok çok daha iyidir ki MTB sınıfında Grace ile birlikte Corelli Firmasının High End klasmanındadır.

Corelli bisiklet alabilirmiyim nasildir, almayi duşunuyorum bisiklet neon 2.1 dir link ise budur (link) bunun yerine hangi bisikleti onerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Kayaemre
@Batuhan12
Bisikletin toplam pedallı ağırlığı nedir?
Hassas bir biçimde tartıp veriyi bizimle paylaşabilir misiniz?

@MERİÇŞAKİRDEMİR

Neon 2.1 Gayet iyi bir bisiklet. Orta segmentte yer almasına karşın hidrolik frenleri ve aktarıcı kalitesi ile göz dolduruyor diyebilirim. Basit bir kıyaslama yaparsak Leone-Grace serisinin altında Snoop Serisinin üstünde bir üründür :)

@chuck_schuldiner peki internette neden az sonuc bulabiliyorum tedirgin oluyorum ve bisiklet olarak corelli yeni bir firma olduğu için korkuyorum fiyatını hakediyormu 1500 lira civarında fiyatı var diye biliyorum ve bisiklet yenimi cıktı peki rengi benzeyen baska hangi bisikleti oneririsiniz (fiyat 1600 ile 1000 tl arasında.)

@Batuhan12 Bisiklet hakkında detaylı yorumlarını ben de bekliyorum Batuhan
Bu arada hayırlı olsun

@MERİÇŞAKİRDEMİR

(link) adresine bakarsan detaylı bilgi edinebilirsin. Fiyat listeside yazıyor. Modellerde orada :)

Eskişehir'de fabrikası. Türkiye'nin ilk yerli üretim bisikleti olur kendileri.

Neon Dışında Bütçene uygun Neon kalitesinde Tavsiye istersen :

Leone 1.0-1.1
Grace 1.0
Dusty Serisi

Gönül Rahatlığyla alabileceğin bisikletlerdir.

Şu isimleri bir türlü güzel yapamıyoruz ilk okuduğumda dandik bisiklet markası gibi geliyor bana ama aslında çok beğendiğim iyi bir bisiklet

Abi ben de daha dün akşam üzeri corelli dusty 3.2 aldım bisiklet hakkında sana bazı sorular sorabilirmiyim

Corelli kr 200 hakkinda ağırlık bilgisi olan var mı sitesinde herhangi bir bilgi yer almiyor

Geri