Merhaba, yaklaşık bir saat önce firmadan gelen ikinci maili aynen paylaşıyorum, ben ikinci kez mail atmamış olmama rağmen forumda dile getirdiğimiz şikayetlerle ilgili yapılan düzeltmeler hakkında bilgilendirme maili, yorum bizlere kalmış ancak şu ana kadar en azından iletişim anlamında doğru yoldalar bence, üstelik anladığım kadarıyla destek ve sponsorluk konusunda da iddialı olacaklar, ilgili arkadaşların bilgisine, selamlar.
"Ömer bey merhaba.
26 Nisan 2016 tarihinde web sitemiz ile ilgili eleştirilerinizin ardından ilgili arkadaşlar gerekli düzeltmeleri yaptılar. Ayrıca bisikletlerin teknik özellikleri ve teknik çizimler kısmının küçük olduğu ve okunamadığı yönündeki sizin ve diğer arkadaşlarımızın uyarılarını dikkate alarak geliştirmeler yaptık.
Hızlı değişen teknoloji, beğeni ve sürüş ihtiyaçlarına bağlı olarak hızla değişen bisiklet endüstrisinde yapıcı eleştiriler için daima açık olduğumuzu ve bundan sonra da tüm istek ve eleştirileri aynı hassasiyetle ele alacağımızı söylemeliyiz.
Bisiklet üretiminde alüminyum kadro kullanım oranının artması ve bunu yaparken yerli sermaye ve teknoloji ile dünya standartlarını yakalama amacıyla çıktığımız yolda KOREL BİSİKLET olarak bisiklet sporunun Türkiye genelinde geliştirilmesi ve geniş kitlelere ulaşması için üzerimize düşen görevler olduğunun farkındayız. Bu nedenle , 2017 sezonunda Türkiye bisiklet sporuna gönül veren yerel guruplar, dernekler ve kısıtlı imkanlara sahip yetenekli sporcularımıza destek verme faaliyetlerini kapsayan bir proje hazırlığında olduğumuzu belirtmeliyiz.
Bu projenin başlangıç dönemi ve şartları ile ilgili olarak web sitemizde, facebook ve diğer sosyal medya kanalları ile duyurularımızı ilerleyen dönemde duyuracağız.
Bu vesile ile iyi çalışmalar diler saygılar sunarız."
Not: Rüyalarım dahil firmanın adını daha önce hayatımda hiç duymamıştım, ilk kez forumda forumda gördüğüm bir markadır kendileri, yani organik veya inorganik bir bağ yakıştırmayınız lütfen!