Scudo Sports

Coospo Bk8 Hız ve kadans sensörü

Ceasar Bravo

Forum Bağımlısı
Tepki
1.642
İsim
Sezer
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Diğer
Garanti Durumu
Garantisi Yok
GPS Ürün Türü
Diğer
Marka
Diğer
Model
Bk8
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Avrupa)
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
120 TL
Kullanım Süresi
4 ay
Durumu
İkinci El
İletişim
Özel mesaj
Hız ve kadans sensörünü bir arada sunan bir sensordür. Bluetooth ve Ant uyumludur. Tek bir parça olduğu için Suunto gibi saatlerle de kullanılabilir.

Sadece trainer üzerinde toplam 3 4 ay kadar kullanılmıştır. Dış mekanda hiç kullanılmamış, yağmur, çamur görmemiştir. Sorunsuz çalışmaktadır.

Kitapçığı ve pili bile dahil tüm kutu içeriği yollanacaktır.

Fiyatı 120 TL'dir. Kargo alıcı ödemelidir.

20210918_135318.jpg

20210918_135426.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
trainerda kullanmak için almayı planlıyorum hocam da sadece bunu kullanarak zwifti kullanabiliyor muyuz? Yoksa ek bir sensör daha gerekiyor mu? Pek bilgim yok bu konularda, hız veya kadans olarak çalışıyor bu cihazlar sanırım o nedenle emin olamadım.

trainerda kullanmak için almayı planlıyorum hocam da sadece bunu kullanarak zwifti kullanabiliyor muyuz? Yoksa ek bir sensör daha gerekiyor mu? Pek bilgim yok bu konularda, hız veya kadans olarak çalışıyor bu cihazlar sanırım o nedenle emin olamadım.

Bildigim kadarı ile Zwift ile uyumlu. Yani hız ve kadansı tespit edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetbulak
Merhaba, ben almak isterim. Özelden numaramı ve adresimi atmak istedim ancak özel mesaj atmayı beceremeedim :)

Merhaba, ben almak isterim. Özelden numaramı ve adresimi atmak istedim ancak özel mesaj atmayı beceremeedim :)
Şimdi gördüm mesajınızı. Mesaj atabilirsiniz özel mesaj üzerinden. Açık mesaj kutum.

Arkadaş vazgeçtiyse Gazi Osman Pasa yada Küçükköy civarından elden teslim alabilirim. Yalnız ben de özel mesaj atılacak yeri göremedim, siz bana mesaj atarsanız cevaplayabilirim.

Ke
Arkadaş vazgeçtiyse Gazi Osman Pasa yada Küçükköy civarından elden teslim alabilirim. Yalnız ben de özel mesaj atılacak yeri göremedim, siz bana mesaj atarsanız cevaplayabilirim.
Kendisi henüz dönüş yapmadı. Kargo ile gönderebilirim ya da Büyükçekmece'de elden teslim edebilirim, diğer yerler malesef bana uzak kalıyor.

Ke

Kendisi henüz dönüş yapmadı. Kargo ile gönderebilirim ya da Büyükçekmece'de elden teslim edebilirim, diğer yerler malesef bana uzak kalıyor.
Ben şu anda İstanbul'dayım ama Ankara'da oturuyorum. Dönüş tarihim tam net değil, netleşinceye kadar satılmazsa tekrar görüşürüz.

Selamlar ilan güncel mi
100 tl düşünürseniz alıçam

Özel mesaj atmıştım, müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim.

SATIŞ İPTAL EDILMİŞTIR. TEŞEKKÜR EDERİM.

Karar değişirse(satmaktan vazgeçtiniz diye anladığım için) ben almaya talibim.

Geri