Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

395 TL vergi dahil toplam 1498 TL ye aldım. Sensörler hariç bu fiyat. Daha once İGPSPORT BSC100S kullanıyordum. Türkiye ye gelmiş, herhalde birkaç güne elimde olur.
Hayırlı olsun bence güzel cihaz uzun zamandır kullanıyorum tek eksiği navigasyon

Scudo
Hayırlı olsun bence güzel cihaz uzun zamandır kullanıyorum tek eksiği navigasyon

Bence navigasyondan önce oto climb özelliği eksik. bu cihazdan sırf climb özelliği için wahoo ya geçtim.

Bence navigasyondan önce oto climb özelliği eksik. bu cihazdan sırf climb özelliği için wahoo ya geçtim.
Oto climb özelliği ne oluyor tam olarak?

Arkadaşlar ben pek anlamıyorum yol bilgisayarlarından.
Şimdi (link) mi daha iyi yoksa (link) mi daha iyi?

Yada bu ikisi haricinde biraz daha ver bunu al dediğiniz bir ürün var mı? yada bu kadar vermene gerek yok bu da işini görür dediğiniz?

Tek yapacağım kadans ve hız ölçsün ve bu verileri stravaya düzgün aktarsın yeter.

Oto climb özelliği ne oluyor tam olarak?

Sürdüğün rota üzerinde yokuş algıladığında yokuş moduna giriyor ve eğim derecelendirmesi yapıyor. Ekran değişiyor tamamen yokuş ile alakalı verileri görüyorsun.

İlave olarak (link) sorduğun içi cihaz için de güzel bir inceleme mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Sürdüğün rota üzerinde yokuş algıladığında yokuş moduna giriyor ve eğim derecelendirmesi yapıyor. Ekran değişiyor tamamen yokuş ile alakalı verileri görüyorsun.
Çok iyiymiş tam ihtiyacım olan şey :D Var mı hocam bunların arasında bunu destekleyen bir model?

Çok iyiymiş tam ihtiyacım olan şey :D Var mı hocam bunların arasında bunu destekleyen bir model?

bc200 cihazında da eğimi anlık gösterir, bunu belirteyim.
Fakat yokuş toplam kaç km göstermez. Ne kadarı sert hafif sert veya yumuşak göstermez.
Bunlara ihtiyacım yok dersen bc200 zaten çok verimli çalışan bir ürün.
ben climb istiyorum dersen wahoo veya garmin e bakacaksın. Diğer çinli markalardan bu işi yapan vardır ama hangisi bilmiyorum. Magene falan belki yapıyordur.

• Beğen
bc200 cihazında da eğimi anlık gösterir, bunu belirteyim.
Fakat yokuş toplam kaç km göstermez. Ne kadarı sert hafif sert veya yumuşak göstermez.
Bunlara ihtiyacım yok dersen bc200 zaten çok verimli çalışan bir ürün.
ben climb istiyorum dersen wahoo veya garmin e bakacaksın. Diğer çinli markalardan bu işi yapan vardır ama hangisi bilmiyorum. Magene falan belki yapıyordur.
Diğer BC107 hakkında bilginiz var mı? BC200 ondan daha mı iyi?

Ben sadece cadance ve speed sensör alsam direkt telefonu yol bilgisayarı olarak kullanamaz mıyım? Mesela iphone 12 mini?

Var mı böyle bie uygulama hızı ve kadansı gösterecek yol bilgisayarına ihtiyaç olmadan?

Bu cyplus ve coospo sensörler mesela

315789 dosyayı görüntüle

Kullanırsın. bt bağlantılı hız ve kadans sensörü almalısınız. Fakat, yakınlarda ki bt sinyalleri veri kaybına sebep olabilir. Çok sağlıklı çalışmıyor diyorlar. Ayrıca bir telefonun o kadar uzun süre ekran açık kullanmak için zengin değilim :)

Ben sadece cadance ve speed sensör alsam direkt telefonu yol bilgisayarı olarak kullanamaz mıyım? Mesela iphone 12 mini?

Var mı böyle bie uygulama hızı ve kadansı gösterecek yol bilgisayarına ihtiyaç olmadan?

Bu cyplus ve coospo sensörler mesela

315789 dosyayı görüntüle
Wahoo uygulaması ile hız, kadans, nabız ve powermetre verilerini anlık olarak görebilir ve kaydedebilirsiniz. Kendi uygulaması çok güzel çalışıyor. Ayrıca strava ile etkinleştince sürüş biter bitmez stravaya aktarım yapıyor. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi sürekli ekran açık sürüş yapmak telefona zarar verebilir.

• Beğen
Merhaba. Daha önce igpsport bsc 100 kullandım ve sürüşe başlar baslamaz kayda başlıyordu. Coospo bc200 de manuel başlatmak mı lazım. Otomatik başlama durumu varmı? Fotolarda saniye belirtiyor, acaba secilen saniye sonunda kayıt basliyormu?
İkinci sorumda, Hız,kadans ve nabız sensörü kullanıyorum. Foto attigim yerde ( Hiz&kadans, hız ve gps) yazıyor. Ben hız seçtim doğrumu?

Dosyalar

• IMG20240325212416.jpg
    IMG20240325212416.jpg
    42,7 KB · Okunma: 22
  • IMG20240325212452.jpg
    IMG20240325212452.jpg
    41,8 KB · Okunma: 20
coospo.jpg

merhaba benim ayarlarım bu şekilde ayrıca manuel başlatma yapıyorum otomatik göremedim

coospo2.jpg

sensör ayarlarımda bu şekilde ant+ dan bağlıyorum bluetooth üzerinden sinyaller çevreye karışabiliyor

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
315833 dosyayı görüntüle

merhaba benim ayarlarım bu şekilde ayrıca manuel başlatma yapıyorum otomatik göremedim

315834 dosyayı görüntüle

sensör ayarlarımda bu şekilde ant+ dan bağlıyorum bluetooth üzerinden sinyaller çevreye karışabiliyor
Merhaba bu "TEKERLEK" yazan yerdeki değeri kaç girmek gerekiyor? Tüm ayarları yaptım bir o kaldı. 700x17C jantların üzerinde 700x28 yol lastikleri var. Bende 2070 yazıyor. Kaç yapmak gerekiyor

Böyle bir siteye denkgeldim. 700x28 lastik çevresi için 2127mm değerini vermiş. Kendim ölçeyim terzi mezurasıyla en iyisi.

(link)

Kendi ölçümlerime göre 700x28 dışlastik çevresi 2160mm çıktı.

Son düzenleme:
Merhaba bu "TEKERLEK" yazan yerdeki değeri kaç girmek gerekiyor? Tüm ayarları yaptım bir o kaldı. 700x17C jantların üzerinde 700x28 yol lastikleri var. Bende 2070 yazıyor. Kaç yapmak gerekiyor

Böyle bir siteye denkgeldim. 700x28 lastik çevresi için 2127mm değerini vermiş. Kendim ölçeyim terzi mezurasıyla en iyisi.

(link)

cihaz kullanma kılavuzunda bu değerlerin olduğu bir tablo var. Orayı incele istersen.

(link)

En garantisi terzi mezurası olur kardeşim bende öyle yapmıştım lastiğimin çevresini

Diğer BC107 hakkında bilginiz var mı? BC200 ondan daha mı iyi?
Merhaba; BC200 BC107'e göre daha fazla seçenek sunuyor. İncelemelerine bakabilirsin.

(link)

1713876625036.png
Merhaba. Daha önce igpsport bsc 100 kullandım ve sürüşe başlar baslamaz kayda başlıyordu. Coospo bc200 de manuel başlatmak mı lazım. Otomatik başlama durumu varmı? Fotolarda saniye belirtiyor, acaba secilen saniye sonunda kayıt basliyormu?
İkinci sorumda, Hız,kadans ve nabız sensörü kullanıyorum. Foto attigim yerde ( Hiz&kadans, hız ve gps) yazıyor. Ben hız seçtim doğrumu?
Cihazı açtığında 30 saniyue kadar GPS sinyaklini alması gerekiyor. Sonra manuel sürüşe başlatman gerekiyor.

@olcay1978 hocam
yeni listelenen 3 cihaz gözüküyor
Bunlar hakkında görüşme yaptınız mı? "bc200 pro, cs300, cs500"

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Geri