Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

ANT+ destekli tüm sensörler ANT+ cihazlarla çalılır. Protokol standartlarının mantığı bu.
Örneğin ben iGPSport cihazı Coospo nabız, Cycplus ve Geoid hız ve kadans sensörleriyle kullanıyorum.
Teşekkür ederim, çok aydınlatıcı oldu. yarı fiyatına farklı markayı alma imkanım olacak..

Scudo
Güç ( WATT) göstermesi için hangi sensör takılı olmalı ? HAngi sensörü almalıyız ?

Coospoda powermetre var mı ? Link verebilirmisiniz ?

WhatsApp Image 2023-08-18 at 14.46.50.jpeg
Yeni geldi setupları yapıp antremanda kullanımı kaldı. Tşkler ..

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: pashalı
merhaba, COOSPO BC107 için yazıyorum, iki haftalık yoğun kullanımdan sonra çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum, cihazın açılması kapanması, uydu bağlantısı, anlık hız eğim bilgileri çok hızlı şekilde aktarılıyor, ne bir kasılma ne donma yavaşlama olmadı, çok stabil. hız ve kadans sensörleri ile beraber kullanıyorum. cihaz malzeme kalitesi çok iyi, ekran okunaklı, otomatik aydınlatma ve gece görüş çok iyi. harita yükleme ile işiniz yok ise bu cihaz biçilmiş kaftan diyebilirim. daha önce garminde kullandım...sensör bağlantıları ayarlar ve strava eşleşmesi toplam 1 dakika sürdü sürmedi. o kadar pratik bir alet. cihazdan telefona veriler yüklendikten hemen sonra strava da görüyorsunuz...sensörleri cycplus aldım. bu cihazlar müthiş bir sürüş mativasyonu sağlıyor, eğimi ve kadansı ekranda görmek, sürüş esnasında kendi limitleriniz ayarlamak açısından çok etkili.. söyleyeceklerim bu kadar, dediğim gibi harita rota yükleme ile işiniz yoksa coospo bc107 sizi tatmin edecektir

bir yt videosunda gördüm, c200 pr diye bir cihaz vardı. aynı kasaya yarı harita eklemişler muhtemelen, sadece rota takibi eklenmiş gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
bir yt videosunda gördüm, c200 pr diye bir cihaz vardı. aynı kasaya yarı harita eklemişler muhtemelen, sadece rota takibi eklenmiş gibi duruyor

geliştirme aşamasında. Bu yıl sonu çıkması bekleniyor.

geliştirme aşamasında. Bu yıl sonu çıkması bekleniyor.
Ciddi bir fark yoksa bence gereksiz bekletildi, cihaz bc 200 ün harita eklenmişi gibi duruyor.

Bu arada bu cihaz indirimdeydi, bsc200 siparişi vermiştim. Belki harita beklentimi karşılamaz diye bir tane de bc200 siparişi verdim. Kişisel görüşüm bc 200 segmenti için en iyi cihazlardan birisi, nasip olursa önümüzdeki hafta elimde olur.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Arkadaşlar bc 200 de ekrana farklı açıdan bakınca görüntü değişiyor, bu da doğru açıyla takmayınca ekran biraz bulanıkmış gibi hissettiriyor. Acaba benim cihazda mı sorun var? Diğer açılardan bakınca ekrandaki yazıların okunmaması sorun değil de aşağıdan bakınca gördüğüm hafif bozulmayı çok sevmedim. Onun dışında menü geçişleri vs oldukça iyi.

Arkadaşlar bc 200 de ekrana farklı açıdan bakınca görüntü değişiyor, bu da doğru açıyla takmayınca ekran biraz bulanıkmış gibi hissettiriyor. Acaba benim cihazda mı sorun var? Diğer açılardan bakınca ekrandaki yazıların okunmaması sorun değil de aşağıdan bakınca gördüğüm hafif bozulmayı çok sevmedim. Onun dışında menü geçişleri vs oldukça iyi.
Kullandığım süre zarfında böyle bir şey yaşamadım.

Kullandığım süre zarfında böyle bir şey yaşamadım.
Gidona düzgün bir açıyla taktıktan sonra sorun yok gibi görünüyor. Geçenlerde coospo bc 200 cihazım geldi. Tuşlara basmak çok zor ve plastik kısımlar biraz daha iyi hissettirebilirdi.

2 sene öncesinin cihazı olduğu için bunları pek takmaya gerek yok, onun dışında kullanımı çok kolay bir cihaz. Burada kullanan insanların neden memnun olduklarını anlıyorum.

Gidona düzgün bir açıyla taktıktan sonra sorun yok gibi görünüyor. Geçenlerde coospo bc 200 cihazım geldi. Tuşlara basmak çok zor ve plastik kısımlar biraz daha iyi hissettirebilirdi.

2 sene öncesinin cihazı olduğu için bunları pek takmaya gerek yok, onun dışında kullanımı çok kolay bir cihaz. Burada kullanan insanların neden memnun olduklarını anlıyorum.
navigasyon harici verileri kolay bir şekilde kullanıcıya verdiği için.

navigasyon harici verileri kolay bir şekilde kullanıcıya verdiği için.
Tam olarak bu, herşey çok basit. Bir şeyler aramaya bile gerek yok, tek ekranda çoğu şeyi bulabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
Benim de bu gün elime geçti fakat sensorleri gelmedi henüz.. onlari da yakin zamanda getirteceğim insallah, bel fitiğı sebebiyle yatiyorum, o yuzden cihazı henuz denemedim, belki hafta sonu bir denerim kendimi ve cihazi..

Benim de bu gün elime geçti fakat sensorleri gelmedi henüz.. onlari da yakin zamanda getirteceğim insallah, bel fitiğı sebebiyle yatiyorum, o yuzden cihazı henuz denemedim, belki hafta sonu bir denerim kendimi ve cihazi..
Geçmiş olsun. Dikkat edin ve yormayın belinizi

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
395 TL vergi dahil toplam 1498 TL ye aldım. Sensörler hariç bu fiyat. Daha once İGPSPORT BSC100S kullanıyordum. Türkiye ye gelmiş, herhalde birkaç güne elimde olur.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri