Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

ben thinkrider a1 kullanıyorum. hem garminde hem de tabletten zwift üzerinden bağlantıda sorun yok. watt ve nabız değerlerimi görüyorum. hız sensörü kullanmıyorum dolayısıyla garminde hız gözükmüyor ama zwiftte watt değerine göre, hızı program hesaplıyor ve oyunda görüyorum. Direk bağlantılı trainer kullananlar, garmin tarzı yol bilgisayarlarında hız verisini nasıl alacak ki.. ölçebileceği dönen bi teker vs yok.

Hay Allah bu kötü oldu 😕 ben thinkrider a1 ya da elite suito arasında kaldım ama yol bilgisayarında antreman esnasında verileri görmem gerekiyor. Her iki trainer da smart ve her ikisi de powermeter ile geliyor. Coospo trainer dan geken bu verileri bana gösteremeyecekse bu çok kötü. Alacak arkadaşlar bunu aklında tutsun.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
ben thinkrider a1 kullanıyorum. hem garminde hem de tabletten zwift üzerinden bağlantıda sorun yok. watt ve nabız değerlerimi görüyorum. hız sensörü kullanmıyorum dolayısıyla garminde hız gözükmüyor ama zwiftte watt değerine göre, hızı program hesaplıyor ve oyunda görüyorum. Direk bağlantılı trainer kullananlar, garmin tarzı yol bilgisayarlarında hız verisini nasıl alacak ki.. ölçebileceği dönen bi teker vs yok.

Ben de thinkrider almayı düşündüm ama almışken hadi interaktif olsun dedim.

Hız meselesi yine smart trainer ın kendi içindeki sensörle halloluyor. Yani kadansı ve watt ı nasıl ölçüyorsa, o şekilde hızı da hesaplıyor.

Bugün tekrar bir baktım. Suunto'ya powermetre olarak gösterdim ve kadans ile watt verisi aldım. Fakat hız almıyor nedense. Hadi onu geçtim ama coospo'ya şaşkınım. Hem ant hem bluetooth olarak aleti gormesine rağmen hic bir veri vermiyor.

Merhaba arkadaşlar, Coosporide uygulaması 1 Şubat tarihinde yeni güncelleme almış ve yazılımsal olarak bir sorun var sanırım. Uzun zaman sonra bugün dışarıda sürüşe çıktım cihazdan uygulamaya veri aktarımında bir sıkıntı var sanırım ben 20 dk bekledim sürüşüm uygulamada gözükmüyordu, geçen ay bana sorup cihazdan alan bir abimiz her sürüş sonrası bu sıkıntıdan bahsediyordu ben sorun kendisinde sanıyordum. Cihazı son günlerde kullanıp böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu.

pazar günü deneyeceğim bakalım ben de oacak mı

• Beğen
Tepkiler: Burock35
Merhaba arkadaşlar, Coosporide uygulaması 1 Şubat tarihinde yeni güncelleme almış ve yazılımsal olarak bir sorun var sanırım. Uzun zaman sonra bugün dışarıda sürüşe çıktım cihazdan uygulamaya veri aktarımında bir sıkıntı var sanırım ben 20 dk bekledim sürüşüm uygulamada gözükmüyordu, geçen ay bana sorup cihazdan alan bir abimiz her sürüş sonrası bu sıkıntıdan bahsediyordu ben sorun kendisinde sanıyordum. Cihazı son günlerde kullanıp böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu.

Pazar günü bende deneyeceğim. android de mi sorun var?

Pazar günü bende deneyeceğim. android de mi sorun var?
Evet ben ve diğer abimiz android uygulaması kullanıyoruz.
Şimdi abi aradı yanıma geldi onunkisi 1 saattir atmıyormuş. Aklıma gelmişken fotoğraf ekleyeyim dedim. Sorunumuz bu senkronizasyon yapıyor ancak stravaya ya da uygulamaya atmıyor.

Dosyalar

• IMG_MIX2S_20230217_151555.jpg
    IMG_MIX2S_20230217_151555.jpg
    49,2 KB · Okunma: 36
  • IMG_MIX2S_20230217_151543.jpg
    IMG_MIX2S_20230217_151543.jpg
    42,9 KB · Okunma: 35
Son düzenleme:
Evet ben ve diğer abimiz android uygulaması kullanıyoruz.
Şimdi abi aradı yanıma geldi onunkisi 1 saattir atmıyormuş. Aklıma gelmişken fotoğraf ekleyeyim dedim. Sorunumuz bu senkronizasyon yapıyor ancak stravaya ya da uygulamaya atmıyor.
Strava bağlantısını kesip yeniden bağlar mısınız? Yada bunu denediniz mi?

Evet hem uygulamayı silip yükledik hem de strava bağlantısını kesip denedik. Ben bugün başıma gelene kadar diğer abi yaşından dolayı hata yapıyor diye düşünüyordum ancak kendim denediğimde gördüm ki Coosporide uygulamasına atamıyor.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Evet hem uygulamayı silip yükledik hem de strava bağlantısını kesip denedik. Ben bugün başıma gelene kadar diğer abi yaşından dolayı hata yapıyor diye düşünüyordum ancak kendim denediğimde gördüm ki Coosporide uygulamasına atamıyor.
Hocam merhaba. Tur şimdi bitti. Strava gönderme sorun yok.
Android sürüm v2.1.33
Bilgisayar v1. 0.8
Hardware v5.6

• Beğen
Turdan geldim. Zarzor Strava ya attı. Şu am App açılıyor. 3-5 sn sonra program kapanıyor.

• Beğen
Anlayamadım vallahi neden böyle olduğunu. Benim cihazım 20-25 dk sonra uygulamaya atıyor, diğer abinin ki bazen hiç atmıyor. Onu da Xoss uygulaması ile halletmeye çalışıyoruz. Umarım yeni bir güncelleme ile sorunu çözerler. Geri dönüşler için teşekkürler.

Coospo App düzene oturdu diye xoss u kaldırmıştım.Hatta coospo nün ekranı büyük diye garmin i kullanmayı bıraktım. Onu da geçtim yakın uzak gözlüğünü de kullanmamaya baslamistim. 😂😂😂😂. Güneş gözlüğünü de rahatça kullaniyirdum. Bir nevi kelebek etkisi oluştu.😂😂😂Yarın garmin e geçeriz artık.. 😜😜😜😜

• Beğen
Arkadaşlar dün uzun zaman sonra 47 km bir kendimi deneme sürüşüm oldu eve öndüüğmde telefon ile senkronize ettim hemen stravaya attı bilgileri herhangi bir problem yaşamadım. aktarmak istedim saygılar

Arkadaşlar selamlar,
hava karardığı zaman Otomatik arka ışık yanma özelliğini nasıl aktif ederim? Yada böyle bir özellik var mıydı bizim cihazlarda? Yok diye biliyorum.

@RmzBurak sorunuzun cevabı ilk sayfada var. Setting / Night Mode: on-off-auto seçenekleri ile yapabilirsiniz.

Bu gün yaptığım tur sonrası cihazın şarjı bitti ben de kaydetmemiştir dedim .Eve gidip şarja takınca kaydettiğini gördüm .İlginç 😉

Severek kullandığım bilgisayarı satıyorum. İlgilenen olursa Burada lütfen mesaj gönderin veya arayın. Saygılar.

merhaba coospo bc107 aldım. farklı markanın hız kadans sensörleri ile eşleşiyormu bu cihazlar, deneyen oldu mu? örneğin cycplus sensör ile coospo bc107 çalışırım?

merhaba coospo bc107 aldım. farklı markanın hız kadans sensörleri ile eşleşiyormu bu cihazlar, deneyen oldu mu? örneğin cycplus sensör ile coospo bc107 çalışırım?

ANT+ destekli tüm sensörler ANT+ cihazlarla çalılır. Protokol standartlarının mantığı bu.
Örneğin ben iGPSport cihazı Coospo nabız, Cycplus ve Geoid hız ve kadans sensörleriyle kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: no76
Geri