Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

Merhaba coospo bc 200 cihaz ile ilgili bir sorum olacaktı .Cihazda kullandıktan sonra antrenman verilerimdeki nabız ve zone değerlerini cihazım kaydetmesine rağmen strava uygulamasında gözükmüyor !!! Sadece yükseklik hız ve geçtiğim rotaları kaydediyor nabız değerlerini strava uygulamasında görmek için ekstra ücretmi ödemek gerekiyor.
Evet

• Beğen
Tepkiler: ulaş82
Scudo
Teşekkürler 👍

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhaba herkese hayırlı Cumalar arkadaşlar Coospo BC200 aldım bende cihaz geldi şarja taktım ayarlarını yapmaya başladım bir sorum var sıcaklığı 32 derece gösteriyor ve yükselti de -17 nasıl olabilir başka bir ayar mı yapmamız gerekiyor acaba ?

Merhaba herkese hayırlı Cumalar arkadaşlar Coospo BC200 aldım bende cihaz geldi şarja taktım ayarlarını yapmaya başladım bir sorum var sıcaklığı 32 derece gösteriyor ve yükselti de -17 nasıl olabilir başka bir ayar mı yapmamız gerekiyor acaba ?

Sıcaklık ve yükselti için bir ayar yapmanıza gerek yok. Kendi otomatik olarak belirliyor.

Sıcaklık ve yükselti için bir ayar yapmanıza gerek yok. Kendi otomatik olarak belirliyor.
peki neden bu veriler hatali acaba bi yerlerde jelatin vs mi takili ki hic farketmedim de

peki neden bu veriler hatali acaba bi yerlerde jelatin vs mi takili ki hic farketmedim de
Ev ortamında doğru göstermiyor olabilir? Sürüş denediniz mi?

Ev ortamında doğru göstermiyor olabilir? Sürüş denediniz mi?
bu akşam ya da haftasonu deneyeceğim bakalım aynı durumda mı olacak buradan bilgi paylaşımı yaparım

• Beğen
Cihazı dışarıda aktif hale getirildiğinde değerler gayet iyi gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
haftasonu denedim gayet başarılı bence anında duruyor ve harekete geçince hemen başlıyor 1 sn içerisinde sensörleri muhteşem bence şimdi gündeme şöyle bir durum geldi kadans ve nabız sensörü tama olmalı fakat hız sensörü şart mı acaba pek gerek yok gibi sanki ?

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve RmzBurak
haftasonu denedim gayet başarılı bence anında duruyor ve harekete geçince hemen başlıyor 1 sn içerisinde sensörleri muhteşem bence şimdi gündeme şöyle bir durum geldi kadans ve nabız sensörü tama olmalı fakat hız sensörü şart mı acaba pek gerek yok gibi sanki ?
Bence değil. GPS i gayet iyi çalışıyor. Eğer evde trainer üzerinde sürüş yapacaksanız ihtiyaç olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
coospo markasının kendi nabız bandı haricindeki herhangi bir nabız bandındaki veriyi ekranında gösteriyor mu? ya da daha genel olarak mesela garmin, wahoo gibi bir başka markanın nabız bandı veya bir başka aksesuarın sensöründen gelen veriyi ekranında gösteriyor mu.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
coospo markasının kendi nabız bandı haricindeki herhangi bir nabız bandındaki veriyi ekranında gösteriyor mu? ya da daha genel olarak mesela garmin, wahoo gibi bir başka markanın nabız bandı veya bir başka aksesuarın sensöründen gelen veriyi ekranında gösteriyor mu.
ant+ bağlantılı tüm cihazlar veri alışverişi yapabilir.

Ben nabız ve kadans aldım hız almadım

Benim bisikletim çalındığında sensörler de gitmişti. Sonra (link) satın aldım.
Resimde ışık var diyor ama ben göremedim. 😂
Işık hemen yanıp sönüyormuş anlık 😉

• Beğen
dışarıda denemek nasip olmadı deneyeceğiz inşallah
Cihaz yükseltiyi GPS üzerinden alıyor. Evde GPS sinyalini yakalaması zor olabilir. Dış ortamda yaklaşık 30 sn. içerinden GPS sinyalini aldıktan sonra yükseltiyi doğru bir biçimde verecektir.
Hız sensörü olmazsa hızı GPS ten alırsın. Fakat GPS'ten hızı, sensör kadar hızlı göstermeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl ve ghostt
Geri