Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

cycplus m1 baktım onda da yok navigasyon zaten gps ile çalışıyor hepsi navigasyon fiyatta bu kadar fark eder mi ya hayret
(link) kanalında biri satıyor. (link) navigasyon var hocam

Scudo
bu coospo da acaba gittiğin rotayı kaydediyor mu sadece anlık veri mi gösteriyor ?

bu coospo da acaba gittiğin rotayı kaydediyor mu sadece anlık veri mi gösteriyor ?
Stravaya attığına göre kaydediyordur .YouTube’da yine forumdan bir arkadaş incelemiş .Gayet de güzel detaylı inceleme olmuş .Bende almayı düşünüyorum

Kaydediyor tabii ki. Tek eksiği önceden rota hazırlayıp onu takip edemiyor oluşunuz. Navigasyon olarak kullanılmıyor yani.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl ve RmzBurak
Kaydediyor tabii ki. Tek eksiği önceden rota hazırlayıp onu takip edemiyor oluşunuz. Navigasyon olarak kullanılmıyor yani.
işte bu da insana orda bi dur diyor yani fakat diğer açıdan düşündüğümde ne kadar bilmediğin bir rotaya girebilirsin ki

Aliexpresste indirime girmiş az da olsa😁

Evet artı vergi 1300 e yaklaşık geliyor

• Üzgün
Tepkiler: nhtpkl
Cihaz artı 3 sensör 1100 gibi bir fiyata almışım. vergi dahil 😱

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@olcay1978 Coocsporide uygulamasına yeni güncellemeler gelmiş .Haberiniz var mı?

hayır haberim yok. Ne gibi özellikler gelmiş. Bilgilendirirsen seviniriz.
İnstgram hesabında yazıyordu bende bilgilendirmeyi sizden bekliyordum cihazı daha almadım 😁😉

Ufak bir not.
Türkçe dil seçeneği, android platformuna önümüzde ki ay gelecek.
Ürün geliştirme müdürü ile mektuplaşıyoruz. 😅

• Muhteşem
Tepkiler: ghostt
ya bu üründen almadım ama almayı düşünüyorum kısa vadede karar vermem gerek tavsiye edilir mi acaba ?

ya bu üründen almadım ama almayı düşünüyorum kısa vadede karar vermem gerek tavsiye edilir mi acaba ?
Hocam geriye dönük baktığınızda cevapları bulabileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Geri