Scudo Sports

Çooook Eski milli bisikletci (Eskişehir)

yarışcı 3

Daimi Üye
Tepki
92
Scudo
Allah Rahmet Eylesin..

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Konya GSİM'nin sitesinden aşağıdaki bilgiye ulaştım:

" İlk pist yarışı, 1.000 metre sürat yarışı olarak gerçekleştiriliyor ve ilk üç sırayı 1948-Londra Olimpiyatlarında yarışan bisikletçilerden Adana' lı Ali ÇETİNER, Eskişehir' li Enver OSMALI ve Manisa' lı İsmail BERNA' nın kazandığı görülüyor. "

Türkiye bisiklet tarihinde önemli yere sahip bir bisikletçi olduğu belli. Ne kadar yazık; kesinlikle daha iyi bir yeri ve daha iyi bir mezar taşını hak ettiğini düşünüyorum. Nur içinde yatsın.

Öncelikli olarak tüm forumun bayramı kutlu olsun dileklerimi ilettikten sonra;
yarışcı 3 arkadaşıma bu duyarlılığı gösterip böyle önemli bir konuyu foruma taşıdığı için tesekkürlerimi sunuyorum...

bu durum ilgili makamlara aktarılmalı,ve
kesinlkle ilgilenilmeli...
ilginilenileceğine de inanıyorum...

ali çetiner abi ruhun şad,mekanın cennet olsun...

Icim buruldu Zuhâl senin yazdiklarindan sonra. Bir olimpiyat sporcumuz, bakimsizliktan boyalari dökülmüs bir mezarda yatiyor, bir de tersine dikilmis sise duruyor mezarinda.

Ruhu sad, mekani cennet olsun...

Şimdi o yatan büyüğümüzün değerini anlıyoruz.Ozamanlar belki kimse ona ilgi göstermiyordu.Ve şimdi zannediyorumki kimse onu hatırlamıyor.:(

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
@HaliliOzturk

Federasyona mektup yazmaya karar verdim. Hiçbir şey yapmadan durmaya vicdanım elvermiyor.

İnsanların yaşıyanlara saygısı kalmadıki mezarlara saygısı kalsın...
Allah Rahmet Eylesin...
(Bende eskşehirliyim yerini belirtirsen sevinirim)

Federasyona mektup yazmak benim de aklıma geldi gördüğüm anda. Yazacağım. Ufacık bir duyarlılık belki gereken ilgiyi oluşturmamıza neden olur. Oluşturamasak bile ben bireysel olarak görev bilirim. Herkesten de bu bireysel duyarlılığı beklerim.

@Ug90
Arkadaşlar federasyondan ne gibi bir yardım bekliyorsunuz.Aklınızda ne gibi bi yardım düşüncesi var.Merakımdan soruyorum?

pardon ama yanlış milletin milli bisikletçisi olmuş
yani bu milletin içinde illa milli olacaksan git milli futbolcu falan ol, değil mi
yine de en azından mezarına bisiklet sevgisinin işlenmiş olması çok hoş

İlgili makamlara bildirilmesi ve hak ettiği gibi bir mezar yapılması üzerine yazmayı düşünüyorum.

Geri