Scudo Sports

Contador Vuelta'dan sonra emekliye ayrılıyor

ottcci

Daimi Üye
Tepki
207
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Diğer
Bana yokuşları sevdiren dağların kralı olan bir efsanedir. Onun yarış videolarını izleyip antrenmana çıkardım çoğu zaman ki öyle olmaya da devam edecek. Yokuşlarda bisikleti sağa-sola savurmadan ayakta yılan gibi kıvrıla kıvrıla çıkması, olmadık yerlerde atak yapıp yarışa heyecan getirmesi hafızalarda yer edinmiştir. Gönül isterdi ki yaşı genç olsun world tour olan Türkiye bisiklet turuna gelecek yıllarda katılsın...

(link)

Scudo
:/ bugünkü aldığım en kötü haber. İspanyol bisikletinin Indurain'den sonraki en büyük ismi emekliliğe ayrılıyor.

Bence daha gücü var..En az 3 yıl daha yarışabilirdi..Erken bırakmasının bir nedeni olmalı..

Ne o sizin gibi 65 yaşınımı bekleseydi.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve alcest
@mehmetsunu 2017 Fransa bisiklet turunu sarı mayo sahibi Froome'dan 8 dakika geride bitirmiş bir bisikletçi,en az 3 sene daha,podyum veya etap kazanmak için yarışır..

Yerinde bir karar vermiş. Efsaneler arasına çoktan girmişti, ama iyi dönemleri geçeli de epey olmuştu. Bu saatten sonra ne o bisiklete ne de bisiklet ona bir şey verebilirdi. Tam zamanında alınmış bir karar.

Doping cezasından sonra düşüşe geçmişti.Büyük turlarda bir iki etap dışında- o dansını yapıpta fark attığı zamanlar -geride kalmıştı.
Bu sporun üç büyük turunu kazanmış az sayıdaki kişi arasında ve kalbimizdeki yeri baki..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Her ne kadar istemesem de bırakma kararını doğru buluyorum. Kariyerini belki zirvede bırakmamış olacak (Vuelta'da umarım süpriz gerçekleşir) ama en azından son TdF'de turu kazanamayacak olsa bile en azından herkesi eğlendirebileceğini gösterdi ve efsane Berti olarak hafızalarda kalacak.

Geri