Scudo Sports

Contador Astana'dan Ayrlıyor

Hasan Oğuz

Daimi Üye
Tepki
112
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar bugün eurosport'un bisiklet haberleri sayfasına baktım ve dün verdikleri bir habere göre Alberto Contador bu sezon sonunda Astana ilen olan kontratını yenilemeyip takımdan ayrılcakmış. Haberin tamamını çevirmek istedim fakat İngilizcem çok iyi olmadığı için hata yapmak istemedim. Haberin orjinal linkini vereyim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Scudo
Haberin bir yerinde Bjarne Riis'in ismi geçiyor dolayısıyla Saxo Bank'ın adı. Raporlar Bjarne Riis'e katılabileceğini gösteriyor diyor, hatta sponsor arayışında olduğunu söylüyor Bjarne Riis'in. Eğer yanlış bir çeviri olduysa düzelten bir arkadaş olursa çok sevinirim.

alonso takım kursunda kaptan olur oraya artık. 2011 için değil ancak 2012 ve sonrasında takım planları var.

saxo bank sponsorluktan ayrılacak...
Sungard ve ismi açıklanmayan bir firma ana sponsor olacak...

Cancellara- Contador klasik ve grand tour almadık yarış bırakmayacaklar.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
sungard-specialized-3. sponsorun ismini hatırlamıyorum yeni takım bu olacak diye biliyorum.

@Soner Sarihanhehehe yüreğimize indireceksin.

bence schlelek kardeşlerle yarışacak önümüzdeki dönem

@Doruk ÖZTÜRK

siemens olabilir mi acaba? yanlış hatırlamıyorsam caner eler fransa turu sırasında söylemişti.

@Doruk ÖZTÜRK

3. isim dedikodulara gore Siemens.

3S (siemens,sungard,specialized) takımın yeni sponsorları. Contador yüksek ihtimal transfer edilecek. Schleck'ler kesin olarak ayrılacaklarını açıkladılar yeni takımda yarışacaklar

@orkun tulu

aslında dengeli ilişkiler kurabilse böyle bi takımla contador 8 kez bile şampiyon olur...domestikleri, takım içi yıldızları güzel saxo bank'ın...gerçi contador için çalışır mı arkadaşları bilemem.

riis de hakkaten iyi adammış ya.
hep iyi yıldızlarla çalışıyor maşallah. bknz : overcoming filmi

Alberto Contador seneye Bjarne Riis'in takımı Saxo Bank-Sungard adına yarışacak.Saxo Bank sponsorluğa devam ediyor.

Buda kendi yazısı
''Now i am a Saxo Bank-SunGard boy.I believe in 2011and i'm sure that is the best for me.I'm happy with the new team! ''

en sevdiğim ve en nefret ettiğim iki adam aynı takımda olacak... Cancelara şrek kardeşlerle devam etse çok daha fazla sevinirdim...

• Beğen
Tepkiler: ayla abdan
Geri