Scudo Sports

Çömezim . Seçtiğim bisiklet nasıl ?

Tepki
1
Salcano Ng 650
fiyatı 350 lira...görünüşü de güzel..başlangıç için güzel sanırım..bir de salcano türk markası mı ?

• Beğen
Tepkiler: Bisikletgazetesi
Scudo
150 lira daha fazla vererek yine salcano nun çok daha iyi bir modelini alabilirsiniz astro 241 sv

Evet,salcano türk üretimli bir bisiiklet ama şahsi görüşüm : bence kron,geotech ya da sedona'dan daha iyi bir marka bu arada bisikletiniz de hayırlı olsun

@Canberk Baydar

Canberk'in yorumuna katılıyorum. bende salcano var ve memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Canberk Baydar
cevaplar için telekkürler..bir şey daha sorayım...görünüş açısından bir fark yok..neden 150 tl fiyat farkı oluyor..öğreneyim :)
Birde türk malı olduğunu öğrenmem iyi oldu..Markamı buldum diyeyim..Şimdi model karar verme zamanı :)

NG 650
http://www.salcano.com/urunler/dag/medium/d24.jpg

Astro 241 Sv
http://www.salcano.com/urunler/dag/large/d14.jpg

241 sv nin maşası kitlenebilir. NG ninki kitlenmez

241 in vitesi daha iyi ve 24 vites. Ng 21 vites

Gidon boğazı 241 de daha kaliteli. Görünüşte de anlaşılır bir fark var.

241 de lastik olarak birçok iyi markanın kullandığı lastikler var. NG deki lastikleri başka markalarda görmedim belki de dikkat etmedim.

NG nin freninin markası yok, alüminyum fren olarak geçiyor. 241 in freni tektro.

Kısacası 241 sv , 650 ng den çok üstün. 150 liradan daha fazla fark var kullanış ve kalite olarak. Tavsiyem 241 sv.

Aslında 240 srv yi tavsiye ederdim ama ben ondan alacam :D fazla stok kalmamış . O yüzden tavsiye etmiyorum:p

Çoğunluk sram daha iyi olmasına ramen shimano seçiyor. Daha eski olduğundan dolayı. Sana kalmış tabi ki:)

Ben her zaman gelişen ve sonradan çıkan markaları tercih ederim. ÖRneğin nokia yerine samsung gibi:)

@sh_dilek

Burası fikirlerimizi paylaştığımız bir forum sitesi. Fanatizm yapacaksanız yanlış yerdesiniz Lütfen yorumlarınıza dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
Bu salcano dan ne istiyorlar anlam veremiyorum şimdiden hayırlı olsun memnun kalacağınızdan eminim ercan bey!..

Geri