samitasdemir
Üye
- Tepki
- 5
Bu 4 bisiklet seçimi arasında kaldım desem sanırsam yaşımı belli etmiş olurum..çocukluğumdan beri 2 tekeri sevmişimdir...5-6 sene yarışlarda boy gösterdim...Hatırladığım kadar Ayhan Aytekin,Ömer Ali Erikçi vs.son zamanlarında,Murat Suyabatmaz(sanırsam turlarda yorumcu,iyi finishçiydi) ile 2 sezon koştum..Arif Erikçiyle aynı dönemdik..Bizim zamanımızda konya ,lassa iyi takımlardı..sonra bizimle beraber amasya iyi takım oldu...:rolleyes: Hatırı sayılan o 3 dereceyide kazasızca alma şansım oldu..Bizim zamanımızda benim hatırladığım bu bisikletler vardı..Benim bir Columbusum vardı gözüm gibi bakardım..Sonradan federasyon ağırlık bisikletleri Campusları gönderdi
..Her neyse lafı uzatmayım..yaş 38 olmak üzere 2 tekerden hala vazgeçmiş değilim..Bir tane motosikletim var ama canım ve kalbim pedal çevirmek istiyor..Tavsiye edin bana bir bisiklet lütfen..Azcık inceledim forumlarıda çok uzaklaşmışız biz bu işten...
Birde aklıma gelmişken bizim pedallar kayışlı idi son dönemime isminden dolayı Look pedal dediğimiz otomatik pedallar
çıkmıştı..Bunuda listeye eklemeyi unutmayın ayakkabısı ve alt aparatıyla (isimlerini unutmuşum
) Link verirseniz çok daha sevinirim..Şimdiden herkese teşekkürler..
Boy 1.83. Kilo .75 İhtiyaç : Yol bisikleti
Fiyat Aralığı : 1.000 - 1.500 (Memur işi Taksitli olursa daha iyi olur)
Birde aklıma gelmişken bizim pedallar kayışlı idi son dönemime isminden dolayı Look pedal dediğimiz otomatik pedallar
Boy 1.83. Kilo .75 İhtiyaç : Yol bisikleti
Fiyat Aralığı : 1.000 - 1.500 (Memur işi Taksitli olursa daha iyi olur)