Scudo Sports

Columbus tsx concorde yol bisikleti

serkan ...

Üye
Tepki
38
İsim
Serkan Derli
Bisiklet
Colnago
satılık concorde jubileum.
kadro columbus tsx.(sl ve slx in daha üst ve hafif olan modelidir.)
sele :san marco rolls
gidon boğazı ve dümen;ginelli
tüm malzemeler campagnolo athena

kadro boyu merkezden merkeze 57.5 cm dir.
fiyat ise 2450 tl

Scudo
2350 tl den günceldir.

açıkcası ağırlığını ölçmedim.Fakat çelik kadroya göre oldukça hafif.

(link)

yukarıdaki linkteki siteye bakarsanız dünya şampiyonu olan 1990 ve fransa turu dahil birçok başarıya imza atmış olan PDM takımının kullandığı concorde kadrosunun aynısıdır.tüm detayına kadar kadro aynı kadrodur.yine TSX borudur.Bu durumda böyle bir klasik bisiklet için ağırlığın okadar önemli olduğunu düşünmüyorum.forumlarda rastladığım kadarıyla pdm takımının kapanması üzerine concorde jubileum modelini ürettiği hakkında bir yazı okumuştum.tam emin değilim fakat kadronun özel seri olduğunu biliyorum.

Merhaba,

Rublenin markası, modeli ve disli sayilarini yazar mısınız?

ruble campagnolo.disli sayisi 8 dir.on gobekte campagnolodur.sele borusu resimdeki degil campagnolo aerodur.

@erol denizoglu

Teşekkürler. Arka göbek Campagnolo'nun hangi modeliydi acaba (Athena,Veloce,vb),buna göre rublenin modelini tahmin etmeye çalışıyorum. Bisiklette son fiyat ne oldu. Açıkçası kadro bana büyük,yedek parça olarak cazip gelebilir.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Columbus SL ile kıyas yapılamaz bir gruptaki boru olup SLX ile aynı boru sınıfını paylaşan dönemin en üst segmentinde ki borulardandır. SL ise bu grubun bir alt segmentinde yer alan boru grubundadır.

Columbus TSX wallthickness dahil diğer tüm kesit ve Ø değerleri aşağıda ki tabloda da yeralmakta olup Erol Bey'in de dediği gibi ağırlık konusunu çok ön planda tutmamak gerek, ki zira Columbus kadrolar bir aelle, cromor olmadıktan sonra farkedilir bir ağırlığa da sahip değildir.

http://i32.photobucket.com/albums/d7/k4drd/Bicycles/Tubing/TSXButtingmed_zps4d0d3aab.jpg

evet haklısınız.SLX ve TSX boruda profesyonel kullanım için tasarlanmış borular.TSX boru uzun ve hareketli yarışlar (yüksek metal stresi yükleyen) için tasarlanmış bir boru olmakla beraber slx borudan sadece 21 gr daha hafif.Ve çok konforlu bir sürüşe sahip.Ayrıca uzun yıllar kullanılabilecek sağlamlıkta

Geri