Scudo Sports

Columbus Genius, Sram Red

Scudo
lütfen foruma bu kadar güzel bisikletleri eklemeyelim gözlerimiz bozulacak :)

Kurbağalı Sram jant seti de gördüm ya daha ne olsun. :) Emin olamadığım ise kadronun materyali.Kadro komple alüminyum mu? Bana sanki alt borular karbon diğerleri alüminyum gibi geldi ya da başka birşey mi? Columbus hakkında çok bilgim yok.

bir mtb ci olarak bu tür bisikletlerden pek anladığım söylenemez ama gerçekten çok hoş ve eminim göründüğü kadarda kalitelidir... iyi günlerde pedallansın

Güzel bir bisiklet.Çok iyi yola yapışır yada yol bisiklete o kadar güzel ki bırakmaz yol :D Paylaşım için teşekkürler.

cok guzel bir bisikler,renk uyumu ve komponentler muthis
binmeninde cok keyifli olduguna eminim
sahibine keyifli surusler diliyorum....

Gürol abi Arkadaşın italyan değil galiba campagnolo neden kullanmadı.
Senin yeni canavarıda görsek artık

Gözlerim zaten 4 numara miyop sizin yüzünüzden 5 numaraya çıkıcak :D:D... Süper birşey ya :)

Güzel toplamışsınız.Allahtan bi öğlede toplanmış bi de uzun sürede toplansa kim bilir...

@Önder TarımHayır kadro monokok karbon. Bu biraz custom oldu. Ham karbon üzerine vernik.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
@deore79
Böyle italyanlar da var canım. Tabi bir kaç sebebi var. Birincisi Sram Red, Campy S.Record'a göre ucuz. İkincisi aynakolu BB30 tercih etmek istiyordu, Campy'de sadece adaptörle olabiliyor. Üçüncüsü ise Red'in görüntüsünü seviyordu.

Benim bisiklet inşallah bu hafta.

Bu bisiklete yurdum insanının tepkilerinin ne yönde olduğunu çok merak ediyorum :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri